2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست
خواهرم حاجت گرفت انجام اد هفته دومش براش خواستگار اومد که ازدواج کرد

وااای خداا😢

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خداروشکر  عزیزم واسه منم دعا کن منم اکثر ختما رو برداشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم

شما چنو سالته 

منم این بحران گذروندم سن کم که اصلا به ازدواج فکر نمیکردم نمبخواستم منظور بین ۱۳ تا بیست اینا که خیلی ها این سنو دوست دارن برای ازدواج کردن خلاصه شو بگم از سن ۲۳-۲۴سالگی بدم نمیومد و اخر سال ۹۶ در سن سی ودو ازدواج کردم کلی هم درس خوندم

درمورد ختم نخودکی اینو بخونید حتما چون این ختم معتبر نیست https://www.pasokhgoo.ir/node/65884

عزی دلم غیر از خواهرم تو فامیلامون هر کی انجام داد نتیجه گرفته 

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.
خواهرتون یبار چله حق شناسو گرفتن یبارم این ختمو؟

با هم برداشت ولی وقتی این ختمو هنوز تموم نکرده بود خواستگار اومد و ازدواج کرد

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.
من اکثر ختمارو برداشتم ولی نتیجه نمیگیرم😔

چون شک کردی و از ته دل اعتقاد نداشی اینو با اعتقاد بردار  به کسیم نگو چون اگه غیر تو کسیم شک کنه براورده نمیشه

من خواستگار نمیخام بیاد ‌...چون توی دوراهی سختیی قرار میگیرم ...اونیو ک میخام دوست دارم بیاد دوباره

😔💔😢

از آقای نخودکی ختمی نقل شده است که برای برآورده شدن حاجت هر روز ذکری را بیان می کنند. این ختم از روز ...

یعنی چ ب چهارده نفر معرفی میکنی؟!! چهارده نفر باید دختر مجرد باشن!!!!؟

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
لینکو ک گذاشتم بخونید...گفته درسته شاید نتیجه بده اما مستند و معتبر نیست یعنی جایی نیومده!!!

مگه ختم زیارت عاشورای حق شناس اومده خب مهم اینه که ب غیر خدا و ائمه در خونه کسیو نزنی

یعنی چ ب چهارده نفر معرفی میکنی؟!! چهارده نفر باید دختر مجرد باشن!!!!؟

فرقی نمیکنه

من خوندم واسه چند نفر خواستگار براشون اومد چله زیارت عاشورا به روش حقشناس

💚💚

2827
2791
2779
2792