2777
2789
عنوان

سال ۱۴۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 139 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سال ۱۴۱۵ داداشم ۲۷ سالش میشه 😂قربونش برم..برادر شوهر تازه ۲۱ سالش میشه😂وای چرا هر چی حساب میکنم سن ...

آخی

داداش من میشه ۳۲ ساله. مثل الان من.

نازی

احتمالا زن و بچه هم داره

خدایا شکرت

کاش دلشون خوش باشه

36 سالمه دوتا بچه دارم پسر بزرگم  مدرسه ای و سن بلوغشه دخترمم تازه 7 سالش شده برگشتیم ولایت و زندگی خیلی خوب و مرفهی داریم همسرم مغازشو داده یه کارگر دیگه خودشم از شهر مغازه خریده منم ادامه تحصیل دادم و رشته ی روانشناسی میخونم لیسانسمو گرفتم خونمون ویلایی دوبلکسه یه مادر نمونه تحصیل کرده

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
سختت نبود با بچه؟

کمک زیاد داشتم

۲۱ نفربودیم همشم فامیل😁خواهرشوهرم بود خداخیرش بده خیلی کمکم کرد

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

اوووووه تازه 42سالم شده. به به... بچه ندارم اون موقع، روند میانسالیمونو با شوهرم داریم طی میکنیم. زندگیم روتینه. فقط هاپی نازم دیگه پیشم نیست احتمالا😞 مسافرت زیاد میریم

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
جانم 😂😍😍❤❤❤❤💐💐

جووووورن😍😍😘😘😘

جیگرتو خام خام 

خوبی؟ 

حال دلت خوبه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

اونوقت ۵۰سالم میشه پسرم سال  دوم پزشکیه دخترمم ک ۱۵سالشه رفته مدرسه ساعت سه میاد اخه تیزهوشانه😎

همسرمم ک کارخونشه منم دفتر کارمم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
جووووورن😍😍😘😘😘 جیگرتو خام خام  خوبی؟  حال دلت خوبه

عزیز دلمی که😃😃 ❤❤❤😙😙😙😙

خوبم شکره خدا

حال دلمم بد نیست💓💓💓

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عزیز دلمی که😃😃 ❤❤❤😙😙😙😙 خوبم شکره خدا حال دلمم بد نیست💓💓💓

خداروشکر 

مشکلت حل شد؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
الان کدوم کشوری؟

ایران😂😂😂

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇