2777
2789
عنوان

سال ۱۴۱۵

1061 بازدید | 139 پست

سلام خانما..بگین تو سال ۱۴۱۵چند ساله میشین و تو چه وضعیتی هستین.؟

خودم که ۴۸سالمه دو تا بچه دارم یکیشون رفته مدرسه...اون یکیم شیفت بعد از ظهر خودمم که کارمندم خونه سه خوابه داریم روزگارمون خوبه با همسرم..قراره شام بریم بیرون 

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    

ممنون ک مارو درجریانه زندگیت قرار دادی😕 

عنوانت چ ربطی ب این پیامت داشت و خونه ی سه خوابت😐😂

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ک مارو درجریانه زندگیت قرار دادی😕  عنوانت چ ربطی ب این پیامت داشت و خونه ی سه خوابت😐😂

از ارزوهام بود خخخ

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    

نمیدونم تو حال زندگی میکنم‌‌‌..فردامم نمیتونم بگم چطوره..معلوم نیست زنده باشم یا مرده

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
ممنون ک مارو درجریانه زندگیت قرار دادی😕  عنوانت چ ربطی ب این پیامت داشت و خونه ی سه خوابت😐😂

اوضاع زندگیش رو تو سال ۱۴۱۵ توصیف کرده دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب سال ۱۴۱۵ رو توصیف کرد نه الانشو

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

۳۸ ساله میشم اگ ب امید خدا زنده باشم 😕

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

من تایم نهاره مغزم حساب و کتابش ریخته بهم شما برام حساب کن الان ۲۸☹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

۴۲ ساله میشم اگه زنده بودم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓