m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3568 عنوان باکسی که 137 بازدید | 20 پست باکسی که بهمون تهمت زده چجور رفتار کنیم 🤔دوستمه همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉 1398/08/01 | 10:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرندپیتی۱ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 785 از چند ناحیه جِرِش میدم تا بفهمه نباید سر به سرم بزاره و دیگه جرات نکنه حتا اسممو بیاره چه برسه به اینکه بخاد تهمت بزنه!! تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
سیما۲۸ عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 556 از چند ناحیه جِرِش میدم تا بفهمه نباید سر به سرم بزاره و دیگه جرات نکنه حتا اسممو بیاره چه برسه به ا ... کدوم ناحیه 😚☺😎😎
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44469 بهش تهمت میزنم کینه ای ترازاین حرفام چی فک کردی 😁😁😁 حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
تمنا۲۰تهران عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 15157 میرم بهش میگم و واگذارش میکنم به خدا به چند تا ازاین حرف زنای کلاسمون میگم بره به همه بگه کار من نبوده ❌ لایک و ریپلای نکنید ❌
mahya_mahya عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 808 دوستی که به آدم تهمت بزنه دوست نیست،رفتارتو باهاش سردتر کن یعنی سرسنگین باش باهاش.
سرندپیتی۱ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 785 کدوم ناحیه 😚☺😎😎 از چندین ناحیهء مهم و حیاتی!! تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3568 بزن دهنش 😁😂😂😂😃😃 نمیشه جلو دستم نیس😁 همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3568 از چند ناحیه جِرِش میدم تا بفهمه نباید سر به سرم بزاره و دیگه جرات نکنه حتا اسممو بیاره چه برسه به ا ... جلو دستم نیس😑 همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3568 میرم بهش میگم و واگذارش میکنم به خدا به چند تا ازاین حرف زنای کلاسمون میگم بره به همه ... اتفاقا به همه راجب من گفته بعضیاباور کردن بعضیام ک میشناسنم نه همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
سرندپیتی۱ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 785 جلو دستم نیس😑 بهش پیام بده یا زنگ بزن هرچی از دهنت درمیاد بهش بگو ، با زبونت دهنشو سرویس کن ولی نزار فک کنه پخمهای🙄 تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤