2777
2789
عنوان

باکسی که

137 بازدید | 20 پست

باکسی که بهمون تهمت زده چجور رفتار کنیم 🤔دوستمه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از چند ناحیه جِرِش میدم تا بفهمه نباید سر به سرم بزاره و دیگه جرات نکنه حتا اسممو بیاره چه برسه به اینکه بخاد تهمت بزنه!!

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
بزن دهنش 😁😂😂😂😃😃

نمیشه جلو دستم نیس😁

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
از چند ناحیه جِرِش میدم تا بفهمه نباید سر به سرم بزاره و دیگه جرات نکنه حتا اسممو بیاره چه برسه به ا ...

جلو دستم نیس😑

میرم بهش میگم  و واگذارش میکنم به خدا  به چند تا ازاین حرف زنای کلاسمون میگم بره به همه ...

اتفاقا به همه راجب من گفته بعضیاباور کردن بعضیام ک میشناسنم نه

جلو دستم نیس😑

بهش پیام بده یا زنگ بزن هرچی از دهنت درمیاد بهش بگو ، با زبونت دهنشو سرویس کن ولی نزار فک کنه پخمه‌ای🙄

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤