2777
2789
عنوان

مچ گرفتن

438 بازدید | 33 پست

بچه ها من دوسالی هست میخوام مچ ینفر رو بگیرم که خیلی مهمه.سراغ ازین دعانویسا برم بنطرتون جواب درست میدن؟واقعیتش اینه که میترسم سراغ این اشخاص برم و تا حالا هم صبر کردنم برا همینه ولی خب از غیب خبر ندارم و همینجوری نمیتونم اون چیزیکه میخوام رو متوجه بشم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چ اصراری داری مچ بنده ی خدا رو بگیری؟؟شاید هیج ایرادی نداره خدااگه بخواد خودش رسواش میکنه عزیزم اگه هم‌نخواد شماهرکار کنی نمیتونی مچش وبگیری

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

هیچوقت دنبال این نباش که مچ کسی رو بگیرو.

خدابا عابروی بندهاش شوخی نداره. خدای نکرده یجایی که فکرشو نمیکنی مچتو میگیرن.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
هیچوقت دنبال این نباش که مچ کسی رو بگیرو. خدابا عابروی بندهاش شوخی نداره. خدای نکرده یجایی که فکرشو ...

البته ایی چیزایی که گفتم واسه همه هست بجز شوهر ادم  

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
هیچوقت دنبال این نباش که مچ کسی رو بگیرو. خدابا عابروی بندهاش شوخی نداره. خدای نکرده یجایی که فکرشو ...

5زیزم مچ کسیرو میخوام بگیرم که به من مربوط میشه وگرنع شکر خدا هیچوقت سرم تو زندگی دیگران نبوده

گوشیمو چک میکنه میترسم ببینه 

از کجا متوجه شدی عضو نی نی سایته؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز