2777
2789
عنوان

مچ گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 33 پست

ببین من نمیدونم اعتقادات شما به مسئله جن و موکل در چه حده اما رفتن پیشه اونها زندگیتو تغییر میده،تلفنی اشکال نداره اما حضوری خوب نیس

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من نمیدونم اعتقادات شما به مسئله جن و موکل در چه حده اما رفتن پیشه اونها زندگیتو تغییر میده،تلف ...

خب همون تلفنیم برام ترسناکه.بالاخره یه جن رو به سمتم میفرسته حتما تا تشخیص بده.

موکل رو هیلی در موردش نمیدونم ولی اونو باید از خدا و دعاهای مفاتیح دفع کرد و نباید سراغ این چیزا رفت

اون جنی که میفرسته همون موکله

من کسی رو میشناسم که موکل عاشقش شد و زندگیش بهم ریخت اصن

والا من به همه توصیه میکنم سمته این چیزا نرن چون خیلی زندگیه ادمو تحت تاثیر قرار میده من خودم خیلی اذیت میشم

اما برای حل مشکل شما اگه اون فرد در دسترستونه میتونید وارد اطلاعات گوشیش بشید

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
اون جنی که میفرسته همون موکله من کسی رو میشناسم که موکل عاشقش شد و زندگیش بهم ریخت اصن والا من به ...

همین خودمم ازن چیزا خیلی میترسم و اصلا دوست ندارم برم ولی واقعا موندم از کجا متوجه شم.مگه میشه جن از انسان خوشش بیاد؟😮😨بنطرم کار خود دعانویسه بوده.

یخ سرچ کن رائفی پور ببین درباره دعانویسا چی میکه

اونا بااجنه درارتباط هستند و این کارت باز کردن پای اونا به زندگیت این کار ونکن عاقبت نداره مخصوصا برا نیتی که شما داری... بسپار دست خدا مچشو بگیری که چی؟

میشه یه صلوات بفرسیدبخت خوبی قسمتم‌بشه😢

جن زندگیش مثله انسانه

تو خونه همه ما وجود داره شما اگر به کتاب های دینی مراجعه کنید ما دونوع جن داریم مسلمان و کافر ،خونه ما مسلمون هستند ینی خوبن کاری ب ما ندارن اما موکل ها کافرن اگه از تو خوششون بیاد تو رابطت با همسرت اختلال ایجاد میکنن یا خودتو اذیت میکنن مثلا ناخواسته بدنت کبود میشه ماله اونه

کلا هرکاری میکنن ماله خودشون بشی

جن زندگیش مثله انسانه تو خونه همه ما وجود داره شما اگر به کتاب های دینی مراجعه کنید ما دونوع جن دار ...

از کجا میتونیم بفهمیم برامون موکل نذاشته باشن؟علائم وجودش چیه؟

2790
2778
2791
2779
2792