2777
2789
عنوان

لباس مجلسیییی کمکککک😱

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 86 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوستم کلمو میکنه 😄😄😄گفته تو عقد من مثل خانوما لباس بپوش چیه همش پسرونه میپوشی 😄😄دیگه نمیخوام دل ...

خوب پس دستور داده هندی هم که میگی دوست داره چندتا زیورآلات هندی هم بگیر و یک مدل لباس هندی قشنگ مورد پسندش بشی

این آستینش بلند نبود اما بنظرم خیلی قشنگ و دخترونه بود

آره مدلش خیلی جالبه انقدر تو نت سرچ کردم دیوونه شدم ولی مرسی از شماهاا خیلی مدل های جالبی نشونم دادین 

خدایی که من ساده میفهممش ..کی میگه پرستیدنش ساده نیست 😇
وای آره اینجوری که گفتی حتما باید ی بار بپوشم مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم 😍

خواهش میکنم راستی همون رنگی که به خوشت اومد داخل تنت پارچه رو بگیر بدوز چون بعضی رنگها خیلی قشنگن ولی داخل اون مدل و به اون چهره ممکنه نیان

خوب پس دستور داده هندی هم که میگی دوست داره چندتا زیورآلات هندی هم بگیر و یک مدل لباس هندی قشنگ مورد ...

ن دیگه در اون حد نمیتونم بپوشم واای خدا خودمو تو لباس هندی تصور میکنم از خنده دل درد میگیرم اون که منو ببینه حتما پخش زمین میشه 😄😄😄ولی عزیزم خیلی مدل های قشنگی نشونم دادی چند تاش خیلی چشممو گرفت حتما اول میرم بلند پرو میکنم اگه بهم اومد یکی رو انتخاب میکنم برای دوخت

خواهش میکنم راستی همون رنگی که به خوشت اومد داخل تنت پارچه رو بگیر بدوز چون بعضی رنگها خیلی قشنگن ول ...

آره مدل صورتیه خیلی قشنگه ولی رنگش به من نمیاد حتما تو انتخاب رنگش دقت میکنم

راستی پشت بلند اگر خواستی بگیری حواست به بلندی پشتش باشه زمین رو جارو نکنه

ن اندازه ی همون صورتیه خوبه دیگه نیست ؟

حالا فکر کن گوشواره بزرگا و زیور الاتشم استفاده کنی دوستت متعجب میمونه تو عروسیش

واااای تصورش چقدر خنده داره 😄😄😄میخواد از خنده غش کنه بعد عروسیش خراب میشه میندازه گردن من 😄😄😄

ن اندازه ی همون صورتیه خوبه دیگه نیست ؟

اره خوبه 

راستی برای لباس هندی سرچ کن خرید اینترنتی لباس مجلسی هندی بعد به دوستت چندتا ارزونش رو نشون بده بگو می‌خوام مثلا این رو بپوشم عروسیت بعد روز عروسی با لباسی که خریدی برو!

اره خوبه  راستی برای لباس هندی سرچ کن خرید اینترنتی لباس مجلسی هندی بعد به دوستت چندتا ارزونش ...

😂😂😂😂😂واای خیلی ایده ی باحالیه حتما انجامش میدم ولی میدونم حسابی از خجالتم در میاد 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز