2777
2789
عنوان

لباس مجلسیییی کمکککک😱

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کوتاه کوتاه یا نه زیاد بلند و بلند بلند کدوم مد نظر داری خودت؟

برام مهمه بهم بیاد آخه تا حالا بلند نپوشیدم میترسم بپوشم بگن سنتو بیشتر نشون میده منم حسااسم رو این موضوع 😑😑

خدایی که من ساده میفهممش ..کی میگه پرستیدنش ساده نیست 😇
برام مهمه بهم بیاد آخه تا حالا بلند نپوشیدم میترسم بپوشم بگن سنتو بیشتر نشون میده منم حسااسم رو این ...

ببین واقعا بلند مشخص نمی کنه طرحش مهمه من یک بلند دیدم خوش طرح خوشگل پولم نمی‌رسید اخرش انقدر گفتیم به مرده گفت بپوشن باشه پوشیدم خودم گفتم نه نمی خواهم اصلا به چهرم نمی اومد 

نه اتفاقا من دیدم تاپ گیپور آستین بلند با دامن ساده بلند

عکس هم داری برام بفرستی ؟ تو رو خدا برام نخندین ولی من اکثرا اسپرت میپوشم خیییلی کم پیش اومده دامن بپوشم اگرم پوشیدم دامن کوتاه بوده اصلا تا حالا دامن بلند نداشتم 😅

برام مهمه بهم بیاد آخه تا حالا بلند نپوشیدم میترسم بپوشم بگن سنتو بیشتر نشون میده منم حسااسم رو این ...

به نظرم برو چندتا مغازه بلند بپوش چهرت رو داخل اینه ببین بعد بده برات بدوزن وقتی تا الان بلند نپوشیدی

ببین واقعا بلند مشخص نمی کنه طرحش مهمه من یک بلند دیدم خوش طرح خوشگل پولم نمی‌رسید اخرش انقدر گفتیم ...

آره راست میگی ..میگم از اون صورتی دومیه که فرستادی عکس واضح تر هم داری برام بفرستی دقیق ببینم

خوب پس اسپرت بپوش پیراهن سفید و شلوار خاکستری یک جلیقه خاکستری هم روش

دوستم کلمو میکنه 😄😄😄گفته تو عقد من مثل خانوما لباس بپوش چیه همش پسرونه میپوشی 😄😄دیگه نمیخوام دلشو بشکنم

به نظرم برو چندتا مغازه بلند بپوش چهرت رو داخل اینه ببین بعد بده برات بدوزن وقتی تا الان بلند نپوشید ...

وای آره اینجوری که گفتی حتما باید ی بار بپوشم مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم 😍

آره راست میگی ..میگم از اون صورتی دومیه که فرستادی عکس واضح تر هم داری برام بفرستی دقیق ببینم

نه عزیزم از نت گرفتم میخوای با استفاده از سرچ عکس بگرد پیدا کن روی عکس نگه داری گزینه سرچ رو بزن

نه عزیزم از نت گرفتم میخوای با استفاده از سرچ عکس بگرد پیدا کن روی عکس نگه داری گزینه سرچ رو بزن

باشه عزیزم همین کارو میکنم مرسی 😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز