2777
2789
عنوان

ریزش مو

4234 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها موهام خیلی زود زود چرب میشه مثلا میرم حموم تا ۲۴ ساعت بعدش دوباره چرب میشه .ریزش موی شدیدم دارم و خارش کف سر &شوره😐شپش ندارم😐به نظرتون روغن زیتون میتونه کمکم کنه یا نه؟چند جا دیدم میگن روغن زیتون بزنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند سال درگیر خارش و شوره سر بودم ریزش مو پیدا کرده بودم همه شامپویی امتحان کردم فایده نداشت تا اینکه با شامپو بچه که ویتامین ای و ب داره سرمو میشورم و بعدش سرکه کف سرم میزنم و سرمو دیگه اب نمیکشم الان چند هفته هست که خوب خوب شدم

وقتی سرت چربه میخوای با دستای خودت چربی بهش بزنی؟روغن زیتون اشتباه محضه، احتمال زیاد تیروئیدت مشکل د ...

اینم حرف خوبیه.نمیدونم دیگه خسته ام کرده این موها

منم مثل شما کف سرم چرب بود و موهام ریزش شدید داشت یه نفر بهم شامپوی گیاهی معرفی کرد از وقتی خریدم و استفاده می کنم دیگه سرم چرب نیست و شوره سرم کم شده بهم گفتن بعد یک الی دو ماه ریزش موهام هم کامل درمان میشه امیدوارم نتیجه بده 😍😍😍

من ریزش موی شدید داشتم و جلوی سرم خیلی خالی شده بود، همه راهی را امتحان کردم و نتیجه نگرفتم، بعد از کلی گشتن تو سایت و پیج های مختلف یه سایت خوب پیدا کردم که مشاوره رایگان بهم داد و منو با یه محصول جدید و فوق العاده آشنا کرد و من اون محصول را خریداری کردم و بردم پیش پزشک متخصص تا برام تزریق کنه ،  بعد از گذشت چندماه تاثیرشو دیدم و هم ریزش موهام قطع شده بود و هم تار موهام ضخیم تر. 

لینکش را اینجا براتون قرار میدم شما هم استفاده کنید . 

https://goodbarg.ir/product/کوکتل-درمان-ریزش-مو-مزوایج-hair-plus/