من پیشنهاد میکنم اگه تو رنج 18 تا 30 سال هستید و ریزش مو دارید یا اینکه دوست دارید موهاتون بیشتر رشد کنه برید حتما مکمل فیتو مو رو تهیه کنید و مصرف کنید. روزی 2 تا باید صبح ها با صبحونه بخورید بعد 2 تا 3 ماه چهل گیس میشید چون کل ویتامین ها و مواد معدنی رو داره و اصلا هم عوارض نداره و کاملا گیاهیه البته بچه ها فیتو ایتالیایی هست و پیشنهاد میکنم قرص فیتو ایتالیایی رو فقط از مالالیز بخرید چون من فعلا این سایت رو قبول دارم حالا اگه فروشگاه اینترنتی جدیدی پیدا کردم حتما واستون میفرستم همینجا. حواستون باشه فقط قرص مکمل فیتو رو اصلا تو دوران بارداری مصرف نکنید بجز تو مواردی که با پزشک هماهنگ کردید
ببخشید میشه بگید چطوری باید اصلشو تشخیص داد، منم خریدم یه بار زدم اما موهامو خیلی وز وخشک کرد من مخ ...
والا من چهار بار گرفتم قوطی شامپو و لیبل کاملا شبیه بود اون اصل و که سفارش دادم بهم گفت ببر اگه اصل نبود دوبرابر مبلغ و بهت برمیگردونم که خداروشکر اصل بود چون بعد یک هفته ریزشم قطع شد
خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من ریزش موی شدید داشتم با این سه کار نتیجه گرفتم . اول اینکه رژیم غذاییمو درست کردم.بعد ۶ ماه مرتبط پیش دکتر میرفتم برام مزوتراپی انجام داد و قرص هایی که تجویز کردن رو مرتبط مصرف کردم. الان یه ساله که دیگه مشکلی ندارم. من کلینیک دکتر کمالی میرفتم. اینم شمارشونه ٠٩١٢١٥٩٢٢٢٢