2777
2789
عنوان

ریزش مو

4234 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها موهام خیلی زود زود چرب میشه مثلا میرم حموم تا ۲۴ ساعت بعدش دوباره چرب میشه .ریزش موی شدیدم دارم و خارش کف سر &شوره😐شپش ندارم😐به نظرتون روغن زیتون میتونه کمکم کنه یا نه؟چند جا دیدم میگن روغن زیتون بزنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال درگیر خارش و شوره سر بودم ریزش مو پیدا کرده بودم همه شامپویی امتحان کردم فایده نداشت تا اینکه با شامپو بچه که ویتامین ای و ب داره سرمو میشورم و بعدش سرکه کف سرم میزنم و سرمو دیگه اب نمیکشم الان چند هفته هست که خوب خوب شدم

وقتی سرت چربه میخوای با دستای خودت چربی بهش بزنی؟روغن زیتون اشتباه محضه، احتمال زیاد تیروئیدت مشکل د ...

اینم حرف خوبیه.نمیدونم دیگه خسته ام کرده این موها

منم مثل شما کف سرم چرب بود و موهام ریزش شدید داشت یه نفر بهم شامپوی گیاهی معرفی کرد از وقتی خریدم و استفاده می کنم دیگه سرم چرب نیست و شوره سرم کم شده بهم گفتن بعد یک الی دو ماه ریزش موهام هم کامل درمان میشه امیدوارم نتیجه بده 😍😍😍

من ریزش موی شدید داشتم و جلوی سرم خیلی خالی شده بود، همه راهی را امتحان کردم و نتیجه نگرفتم، بعد از کلی گشتن تو سایت و پیج های مختلف یه سایت خوب پیدا کردم که مشاوره رایگان بهم داد و منو با یه محصول جدید و فوق العاده آشنا کرد و من اون محصول را خریداری کردم و بردم پیش پزشک متخصص تا برام تزریق کنه ،  بعد از گذشت چندماه تاثیرشو دیدم و هم ریزش موهام قطع شده بود و هم تار موهام ضخیم تر. 

لینکش را اینجا براتون قرار میدم شما هم استفاده کنید . 

https://goodbarg.ir/product/کوکتل-درمان-ریزش-مو-مزوایج-hair-plus/