2777
2789
ببین دوستم باید بپذیری تو دنیایی بدنیا اومدیم که تاروپود دنیا دردورنج و قرار نیست مردم اونطوری باشن ...

اره درست میگی کاملا

ولی خب به من کار نداشته باشن 

به زندگیم کلر نداشته باشن

هی اعصابمو خراب نکنن .

من هیچ کاری به کار کسی ندارم .همیشه سرم تو زندگی خودم بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره درست میگی کاملا ولی خب به من کار نداشته باشن  به زندگیم کلر نداشته باشن هی اعصابمو خراب ...

توقع شما مث اینه چون من گرگ رو نمیخورم گرگ هم منو نخوره ببین تو نمیتونی دیگرانو تغییر بدی میتونی خودتو فقط تغییر بدیدمثلا هوا سرده داره برف میاد تو احساس سرما میکنی میتونی تغییرش بدی نه فقط میتونی بخاری روشن کنی لباس گرم بپوشی یعنی خونتو گرم کنی ...

شوهر من که نمیفهمه اصلا ، خودم نوبت گرفتم با مامانم و بچه هام اومدم

اشتباه رفتی اعصاب و روان با دارو شوهرت و خونوادش و افکار تو خوب نمیشه که در مرحله اول باید پیش متخصص مربوطه بری که روانشناس کاربلد باید میرفتی

اشتباه رفتی اعصاب و روان با دارو شوهرت و خونوادش و افکار تو خوب نمیشه که در مرحله اول باید پیش متخصص ...

داداشم روانشناسه اون گفت باید بری که اول دارو بخوری بعد مشاوره 

دکتر  گفت وسواس فکری گرفتی

داداشم روانشناسه اون گفت باید بری که اول دارو بخوری بعد مشاوره  دکتر  گفت وسواس فکری گ ...

آره وسواس فکری گرفته باشی باید اول یه دوره دارو بخوری اضطراب رفع شه بعد رو وسواست میشه کارکرد اما پیش داداشت نه یه روانشناسه غریبه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز