2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه لرزش دست داری

ن بابا از لرزش بدن هم گذشته کارم 

احتمالا افسردگیه

خیلی حالم بده، از دست کارای خانواده ی شوهرم،

همش فکرم به اوناست که چرا بی محلی میکنن،چرا بد جواب میدن، چرا توهین میکنن خسته شدم دیگه

ن بابا از لرزش بدن هم گذشته کارم  احتمالا افسردگیه خیلی حالم بده، از دست کارای خانواده ی شوهر ...

انشالله دکتر خوبی باشه وخدا کمکت کنه خوب بشی، منم وسواس فکری دارم داغونم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بزرگترین کمکی که میتونی ب خودت بکنی فکر مداوم ب این موضوعه که الان شما بخاطر بیفکری ی عده دیگه تو مطب نشستی اعصابت رو خرد کردی ولی اونا نشستن تو خونه اشون راحت

کم و بیش هممون درگیر این جور آدمایی مثل فامیل همسر شما هستیم

ولی باید دایورتشون کنیم و اعصاب روان خودمون رو اولویت قرار بدیم

ن بابا از لرزش بدن هم گذشته کارم  احتمالا افسردگیه خیلی حالم بده، از دست کارای خانواده ی شوهر ...

ببین دوستم

باید بپذیری تو دنیایی بدنیا اومدیم که تاروپود دنیا دردورنج و قرار نیست مردم اونطوری باشن که ما میخوایم ببین مردم اونطوری نیستن که خدا خواست 124هزار پیامبر فرستاد مردم اونجور نشدن ک میخواد تو این دنیا پر درد نمیشه تو بدون پوست باشی و فک کنی افسردگی چیز خوبیه خودت فقط اذیت میشی نمیشه تو شیشه ای باشی و خرکی سنگی پرت کرد طرفت بشکنی باید قوی باشی 

بزرگترین کمکی که میتونی ب خودت بکنی فکر مداوم ب این موضوعه که الان شما بخاطر بیفکری ی عده دیگه تو مط ...

چقدر قشنگ گفتی

اره اونا الان راحت نشستن و تازه مهمونم دارن و میگن و میخندن

وایییی دقیقا مثل من همش‌توکارای خانواده شوهرم‌مونده فکرم 

موقع خواب راحتم‌ نمیذاره انقدر فکرمیکنم که از سردرد میخوام‌بمیرم 

اگه‌خوب بود شماره و آدرسشو بذارمنم به شوهرم‌نگم خودم برم