2821
2789
عنوان

خیلی میترسم😢

180 بازدید | 32 پست

من بخاطر کمردردم مجبورم ام آر ای بدم اما فوبیای مکان بسته دارم😭 حمله اصطراب میگیرم

شما ها ک رفتین چطور خودتونو اروم کردین؟

برا ام ار ای کمر، سرمم میره داخل؟ یا فقط از پا تاکمر؟

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

منم مث توام یه آرام بخش بخور یکم بهت کمک میکنه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا میری داخل

اصلا ترس نداره

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

منم ترسیدم اولش ولی خانمه رفت اونور دستگاه گفت عزیزم ببین تهش بازه بسته نیست.همون جملش کلی بهم آرامش داد.چشاتو ببند و صلوات بفرست

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

عزیزم به خاطر یه ترس حاضری ام ار ای نری نفهمی کمرت چشه دردای بیشتر تو آینده اذیتای بیشتر خب به اینده فک کن می ارزه

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
منم مث توام یه آرام بخش بخور یکم بهت کمک میکنه

میدونم که ارومم نمیکنه

چندروز پیش تو ماشین تنها بودم و قفل شده بود گوشی شوهرمم تو ماشین جا مونده بود اون لحظه از استرسم یاد پنجره های عقب ک راحت باز میشن نبودم فقط میدونم داشتم سکته میکردم

ام ار آی با سر میری داخل فقط کافیه چشماتو ببندی انگار که خوابی

تخیلم ولم نمیکنه

خدا کنه واسع کسی پیش نیاد

اما من خیلی از جاهای تنگ و بسته میترسم

منم ترسیدم اولش ولی خانمه رفت اونور دستگاه گفت عزیزم ببین تهش بازه بسته نیست.همون جملش کلی بهم آرامش ...

اون تو میشع راحت تکون خورد؟ یا خیلی تنگه؟

2823
2791
2779
2792