میدونم که ارومم نمیکنه چندروز پیش تو ماشین تنها بودم و قفل شده بود گوشی شوهرمم تو ماشین جا مونده بو ...
میدونم گلم حالتو میفهمم چون منم مث توام کاملا درکت میکنم.من سه ماه پیش مجبور شدم برم ام آر ای .قبلش یه قرص ضداسترس خوردم یکم استرسمو کم کرد.دخترمم کنارم بود گذاشتن بمونه پیشم اونم به حالم کمک کرد.
بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
گلم به این فکر کن که پرستاره تورو میبینه حواسشون بهت هست.من چند سال پیش که رفتم ازترس کوبیدم به درو دیوار تونل منو سریع کشیدن بیرون ولی باحرفاشون آرومم کردن.بخاطر این سه ماه پیش که رفتم دادم ترسم کمتر بود.کاش بلد باشن و باحرفاشون آرومت کنن
بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی