2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست
میدونم که ارومم نمیکنه چندروز پیش تو ماشین تنها بودم و قفل شده بود گوشی شوهرمم تو ماشین جا مونده بو ...

میدونم گلم حالتو میفهمم چون منم مث توام کاملا درکت میکنم.من سه ماه پیش مجبور شدم برم ام آر ای .قبلش یه قرص ضداسترس خوردم یکم استرسمو کم کرد.دخترمم کنارم بود گذاشتن بمونه پیشم اونم به حالم کمک کرد.

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم گلم حالتو میفهمم چون منم مث توام کاملا درکت میکنم.من سه ماه پیش مجبور شدم برم ام آر ای ...

خدا روشکر

پس منم بگم همسرم پیشم بمونه

ممنون عزیزم

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
اون تو میشع راحت تکون خورد؟ یا خیلی تنگه؟

گلم به این فکر کن که پرستاره تورو میبینه حواسشون بهت هست.من چند سال پیش که رفتم ازترس کوبیدم به درو دیوار تونل منو سریع کشیدن بیرون ولی باحرفاشون آرومم کردن.بخاطر این سه ماه پیش که رفتم دادم ترسم کمتر بود.کاش بلد باشن و باحرفاشون آرومت کنن

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
خدا روشکر پس منم بگم همسرم پیشم بمونه ممنون عزیزم

آره بمن اجازه دادن دخترم موند کنارم.سعی کن چشاتو ببندی به چیزای خوب فکر کنی .فکرتو از اون موقعیتی که توش قرار داری منحرف کنی.انشالله زودتر میگذره.موفق باشی 

گلم به این فکر کن که پرستاره تورو میبینه حواسشون بهت هست.من چند سال پیش که رفتم ازترس کوبیدم ب ...

منم دقیقا به همین فکر میکردم که برم اون تو میکوبم به در و دیوار😅

ممنون عزیزم

ی خرده ارومتر شدم

دعا کنید ک زنده برگردم😆

آره بمن اجازه دادن دخترم موند کنارم.سعی کن چشاتو ببندی به چیزای خوب فکر کنی .فکرتو از اون موقع ...

توکل بر خدا

بازم مرسی خانوم گل😍

منم دقیقا به همین فکر میکردم که برم اون تو میکوبم به در و دیوار😅 ممنون عزیزم ی خرده ارومتر شدم د ...

نترس زنده میمونی😂😂😂 فقط میای تا چندساعتی توحول و ولایی بعد خوب میشی

عزیزم به خاطر یه ترس حاضری ام ار ای نری نفهمی کمرت چشه دردای بیشتر تو آینده اذیتای بیشتر خب به اینده ...

امون از این فوبیای لعنتی

الان چندماهه با کمردردم درگیرم

اگه محبور نبودم هیچ وقت نمیرفتم