2777
2789
عنوان

دخترا چرا وقتی

114 بازدید | 14 پست

کیک درست میکنم وقتی ب مرحله ی آخر میرسم ک با قاشق کیک.. کیکو هم میزنم دونه های آرد باز نمیشه. بدتر از اون وقتی با همزن اردو هم میزنم کیک سنگین میشه.. چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آردتو از قبل با بکینگ پودر سه بار الک کن.موقع ریختن توی مایه کیک باز از الک رد کن داخل مواد و در چند مرحله بریز.یهو همشو نریز

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
باید دوبار آردو الک کنید بعد هم در حال الک کردن روی بقیا مواد بریزید کم کم و تو چند مرحلا در یک جهت ...

دقیقا اینکارا رو میکنم. وقتی هم بخام روی تخم مرغ بریزم الک میکنم ک سبک باشه. آخر امروز دیدم توی کیکم دو نه های آرد هست

ارد رو کم کم بریز،  هم زدی خوب قاطی شد،  بقیشو بریز 

من اردو کم کم به زرده هایی که از قبل زدم اضافه میکنم و با همزن خوب هم میزنم، بعدش سفیده های زده شده رو میریزم و با قاشق یواش یواش قاطی میکنم تا پفش نخوابه

دقیقا اینکارا رو میکنم. وقتی هم بخام روی تخم مرغ بریزم الک میکنم ک سبک باشه. آخر امروز دیدم توی کیکم ...

کجا زندگی میکنی؟؟محیطت شرجیه؟بخاطر رطوبت زیاد هوا هم میتونه باشه.بیشتر از سه بار الک کن.آردتم تازه باشه.موقع ریختنم یه ذره یه ذره الک کن بریز هم بزن

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
دقیقا اینکارا رو میکنم. وقتی هم بخام روی تخم مرغ بریزم الک میکنم ک سبک باشه. آخر امروز دیدم توی کیکم ...

تو اینترنت دستور پخت کیک کره ای با شاتوت خانم صرافها و کیک خیس خانم صرافها رو سرچ کنید فیلمشو دانلود کنید ببینید کار این دو تا خانم عالیه چون من دستور پخت شما رو نمیدونم بیشتر راهنماییتوت کنم 

دستور کیک یزدی خانم گلاورم عالیه کلا پیشنهاد میکنم آشپزی و شیرینی پزی خانم ها گلاور و صرافها رو از اینترنت دانلود کنید