2777
2789
عنوان

پرولاکتین

193 بازدید | 35 پست

سلام خانما.من تازه واردم. تروخدا جواب منو بدید من قبل مصرف قرص پرولاکتینم بالای 200بود ولی 30تت برموکریپتین خوردم دوباره دادم عوض اینکه پایین بیاد شده 439.5یعنی احتمال داره اشتباه ذشده باشه جواب بدین تر خدا

آزمایش پرولاکتین رو میگن اشتباه نمیشه مگر اینکه شرایطش رو رعایت نکرده باشی. باردار نیستی؟ 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

منم یخورده پرولاکتینم بالا بود

دارو میخورم

دکترم گفته تا باردار شی باید دارو بخوری

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چنده پرولاکتینت؟؟

۵۰ تا از حد مجاز بیشتر

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
واسه من اینبار شده 439.5

رنج ازمایشگاه چنده؟

عکسشو بذار

فک کنم 200الان میزارم 

پس زیاده

حتما قرص بخور

یکم پیاده روی کردم پریودمم فقط درحد لکه بیتی بوده

قبل از آزمایش پیاده روی کردی؟؟ 

ببین سه روز نباید رابطه داشته باشی. قبل از آزمایش نباید سوتین ببندی نباید فعالیت کنی رفتی آزمایشگاه هم باید بییست دقیقه بشینی تا بدنت اروم شه اینا رو رعايت کردی

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️