2777
2789
عنوان

پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه هیچ کدومو

هیچ کدومو رعایت نکردی یعنی. حتی تند راه رفتن قبل از آزمایش میزان پرولاکتین رو میبره بالا.من از خونه با اسنپ میره که راه نرم در این حد حساسه. آزمایشگاه باید اینا رو قبلش بهت میگفت. به نظرم آزمایشت دقیق نیست رفتی به دکترت بگو حتما. 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
امرز دوباره ازمایش دادم خداکنه پایین باشه

شرایطتو رعايت کردی. میاد پایین نگراانن نباش

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
اره. امروز جوابشو میگیرم خداکنه پایین باشه چون دیگ واقعا تحمل ندارم 

ان شاء الله اومده پایین نیاد هم با دارو میارنش پایین اصلا نگران نباش عزیزم. جوابشو بهم بگو برات صلوات می فرستم 

اره عزیزم گرفتم ولی این از اونم زیادتر شده شده 451.7

ای بابا چرا اینجوری شدی.اگر تهرانی دکتر خیلی خوب بهت معرفی کنم

[QUOTE=110062825]ای بابا چرا اینجوری شدی.اگر تهرانی دکتر خیلی خوب بهت معرفی کنم[/QUOTEنه تهران نیستم ...

این استرسی که داری از هر سمی خطرناک تره استرس رو کم کن پرولاکتین ترشحات غده ی گشت جمجمه است و تا حدی خطر ناک نیست برو پیش یه دکتر خوب ایشالا برطرف میشه عزیز دلم