بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر كسي يه نظري داره،اخه هم خيلي خيلي به طاهر علاقه داشت هم تا اين سنش ازدواج نكرد حس ميكنم ديگ ...
همش مثلا ۴۰ سالشه اشتباه کرد از اول شوهر نکرد
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
من همش به مامان خودم فکر میکردم که ازدواج کنه این جوری چی میشه..آخه خوشگله ..شوهرم همش میگفت اینو 😀 ...
شما خوشحال میشین ولی اینها یک ادمیو یک جوری جا میندازن تو سریالهاشون بعد عوضش میکنن ادم زده میسه مثل مسخره بازیه پایتخت نقی ها در سوریه وداعش ....میمونه نباید روند داستان رو انقدر عوض کرد مثل کشته شدن دنیریس تو گیم اف ترون اینجور قصه ها ادمو زده میکنه
وای خوب شد گفتیا نمیدونستم😊😐 اگه مجبور نبودم نگا نمیکردم مامانم دوس داره این فیلمو ماهم مجبوری نگ ...
من اینجور مواقع میرم اتاق خودم خودمو سرگرم میکنم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟