2777
2789
چه ربطی داره طاهر دیگه مرده ستایش زندست حق زندگی داره  و اگر بی معرفتیه خود فردوس چرا مامان صا ...

هر كسي يه نظري داره،اخه هم خيلي خيلي به طاهر علاقه داشت هم تا اين سنش ازدواج نكرد حس ميكنم  ديگه نبايد اين كار و ميكرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر كسي يه نظري داره،اخه هم خيلي خيلي به طاهر علاقه داشت هم تا اين سنش ازدواج نكرد حس ميكنم  ديگ ...

وقیقا نویسنده باعث شد ما باور کنیم این ادم دیگه نمیخواد ازدواج کنه مرد یکی خدا یکی....بعد یکدفعه همه چیز عوض شد

هر كسي يه نظري داره،اخه هم خيلي خيلي به طاهر علاقه داشت هم تا اين سنش ازدواج نكرد حس ميكنم  ديگ ...

همش مثلا ۴۰ سالشه اشتباه کرد از اول شوهر نکرد 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من همش به مامان خودم فکر میکردم که ازدواج کنه این جوری چی میشه..آخه خوشگله ..شوهرم همش میگفت اینو 😀 ...

شما خوشحال میشین ولی اینها یک ادمیو یک جوری جا میندازن تو سریالهاشون بعد عوضش میکنن ادم زده میسه مثل مسخره بازیه پایتخت نقی ها در سوریه وداعش ....میمونه نباید روند داستان رو انقدر عوض کرد مثل کشته شدن دنیریس تو گیم اف ترون اینجور قصه ها ادمو زده میکنه

اگر اینقدر اذیت میشی خب نبین

وای خوب شد گفتیا نمیدونستم😊😐

اگه مجبور نبودم نگا نمیکردم مامانم دوس داره این فیلمو ماهم مجبوری نگا میکنیم 

یک عدد لپ چالی هستم😊   (کاربر تقریبا قدیمی😁)
وای خوب شد گفتیا نمیدونستم😊😐 اگه مجبور نبودم نگا نمیکردم مامانم دوس داره این فیلمو ماهم مجبوری نگ ...

من اینجور مواقع میرم اتاق خودم خودمو سرگرم میکنم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یکی بگه نویسنده اش واقعا چی مصرف میکنه

بعد بیست سال عکس طاهرو بغل کردن 

واسه شوهر جدید لاف تشک پهن میکنه تازه هنوز عقدم نکردن براش بالش گذاشت

فکر کنم قسمت دیشب رو داده به بچه پنج ساله اش که بنویسه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
یکی بگه نویسنده اش واقعا چی مصرف میکنه بعد بیست سال عکس طاهرو بغل کردن  واسه شوهر جدید لاف تش ...

واقعا خیلی ضد ونقیضه کاش پسر مظفری تو تصادف میمرد انقدر ازش بدم میاد یبس