2777
2789
عنوان

سن استخوانی

5223 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دخترم سه سال و ده ماهشه چند روز پیش برا اینکه ببینم سن استخوانیش چقدره از مچ دستش عکس گرفتم بعد بردم دکتر گفت سن استخوانیش عین یه بچه ۲۰ماهه است  این موضوع خیلی نگرانم کرده البته دختر IUGR بوده 

خب دیگه عزیزم دخترت از جنینی ضعیف بوده رشدش

طبیعی هست که اینطور باشه الان

ببرش پیش متخصص درجه یک درست میشه نگران نباش 

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه که...سن استخوانی از سن تقویمی کوچکتره یعنی دخترت دیرتر بالغ میشه اگه بزرگتر بود باید ناراحت می‌ ...

دکتر گفت رشدش خیلی کمه وباید برسی شه که علتش چیه شاید نیاز به تزریق هورمون رشد بشه

برا چی سن استخوانیش رو دکتر میخواست.....مشکلش چی بود منم دخترم ۳سالشه

دیدیم وزن نمیگیره قدش هم نسبت به همسناش کوتاه تره یکی از اقوام گفت که ببین سن استخوانیش چقدره 

ممکنه رشد نکنه وقدش کوتاه شه.البته خودم قدم کوتاه ۱۵۰ 

مطمعنی نگران کننده اس؟؟؟ اگر سن استخوانیش بزرگتر از سنش بود باید هورمون رشد تزریق کنه...مورد شما نشون میده ک دخترتون دیرتر به بلوغ میرسه و ب اندازه کافی وقت داره ک قد بکشه....شاید الان کوتاه تر از همسناش باشه ولی فرصتش نسبت ب اونا برای قد کشیدن بیشتره

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
مطمعنی نگران کننده اس؟؟؟ اگر سن استخوانیش بزرگتر از سنش بود باید هورمون رشد تزریق کنه...مورد شما نشو ...

اگه ترشح هورمون رشد طبیعی باشه این کندی رشد و بهش میگن سرشتی که باعث میشه دیرتر به بلوغ برسه اما اگه ترشح هورمون رشد کم باشه اونوقت نگران کنندس 

خوب عزیزم شما یه دکتر دیگه ببر دخترتو آزمایشات تکمیلی هم انجام بده انشالله که راحت درمان میشه

همین کار و کردم هنوز جواب آزمایش نیومده.انشاءالله.لطفا دعا کنید که نیاز به آمپول هورمون نداشته باشه