2777
2789
عنوان

لپه ام حشره زده

46 بازدید | 4 پست

لپه ام حشره زده ۲ کیلوعه چیکار کنم؟

خیلی کم حشره توشه

تاره متوجه شدم سوراخ و پودر نشدن تازه خریدمش شاید دو سه هفتس

چیکار کنم حشره ها برن بتونم استفاده کنم؟

اپارتمانم نور و بالکن ندارم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

🟢 فقط چندتا حشره دیده میشه: لپهها رو پاک کن و جداشون کن، بعد داخل یک ظرف کاملاً دربسته بذار و حداقل ۳–۴ روز در فریزر قرار بده. این کار به از بین رفتن حشرات و تخمها کمک میکنه.

🟡 بعد از فریزر، لپه رو بیرون بیار و بذار کاملاً به دمای محیط برسه، بعد در ظرف خشک و دربسته نگهداری کن.

🔴 اگر تعداد حشرات خیلی زیاده، لپه تارعنکبوتمانند شده، بوی بد گرفته، کپک زده یا دانهها شدیداً آسیب دیدهاند، بهتره کلش رو دور بریزی. شستن یا پختن، محصول خیلی آلوده رو قابلاعتماد نمیکنه.

و حتماً کابینت رو هم بررسی کن؛ چون این حشرات ممکنه به برنج، حبوبات، آرد و ماکارونی هم منتقل شده باشن.

🟢 فقط چندتا حشره دیده میشه: لپهها رو پاک کن و جداشون کن، بعد داخل یک ظرف کاملاً دربسته بذار و حداقل ...

لپه ها اصلا اصلا اسیب ندیدن پودر نیست توش اصلا

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینو از چت جی پی تی برات گرفتم عزیزم ما خودمون برای اینکه حشره نزنه داخل شیشه نوشابه نگهداری شون میک ...

مرسی گلی