2777
2789

چه داروهایی بهش دادی عزیزم؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم پارسال اینجوریشد آزیترومایسین داد دکتر دو هفته خورد برا سرفه هم دکسترومتورفان داد اثرش خوب بود

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

براش بخور بزار،حتما شال بپیچ دور گردنش شبانه روز،آویشن کوهی از عطاری بگیر با پونه دم کن بخوره،آبمیوه فراموش نشه،روزی یه حبه سیر بده قورت بده،ودرآخر شلغم رو توی شیر بپز با عسل بده بخوره،پسر من آلرژی داره و کلا شش ماه سال مریزه و سرماخورده ومن هیچ وقت دارو نمی دم وفقط اینارو انجام میدم که دکترش هم تایید کرد

منم پارسال دخترم همینجور شد بردمش یه متتخصص خوب درمون شد یک ماه اسیرش بودم دوتا ریه ش عفونت کرد

منم متخصص بردم الانم به غلط کردن افتادم نمیدونم چکار کنم خوب بشه در حدی شده که اشکم در اومده

لطفا ی سر بیاید تایپیکم البته با اجازه ی استارتر هر حاجتی ک دارید فقط برام ی قلب بزارید❤براتون پنج صلوات میگم شمام برا منه حقیر دعا کنی ک ب زودی زود ازدواج کنم 

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
منم متخصص بردم الانم به غلط کردن افتادم نمیدونم چکار کنم خوب بشه در حدی شده که اشکم در اومده

من پارسال ۵تا دکتر متفاوت بردمش اینو یکی بهم معرفی کرد

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

من یه راه سااالم بلدم بهت یاد بدم انجام میدی؟؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏