2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید دورش بگذره تا یک ماه هم طبیعیه

چرک خشکنش تموم‌ شد کافیه فقط بنفشه چای کوهی بابونه اویشن از هر کدوم یک قاشق مرباخوری دم کن روزی یک استکان بخوره با عسل شیرین کن

عرق نعنا نصف استکان با نصف استکان آب مخلوط کن دو قل زد با عسل شیرین کن یا نبات اینم بده بخوره

جوشونده اولی برای الرژی و عفونت

دومی برای عفونت ریه هست

یک ماه انجام بده

ریه و سینوسهاسم با روعن کنجد یک ربع ماساز بده

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

بگو

ببین عزیزم یه مشت عناب بریز توی دو لیوان آب بذار روی شعله

بذار خوب بپزه 

حین پختن با گوشکوب بکوب عناب هارو

آبش کم شده بازم آب بریز تا خوووووب پخته شه

اندازه یه استکان که شد خاموش کن

با قاشق از آب عناب ها دو قاشق بهش بده

هر ۲ ساعت

تا یک هفته

خوووووب خوووب میشه

خاصیت آنتی بیوتیک قوی داره

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

برای سرفه سالبوتامول بهتر از داروهای دیگس برای بچه ها.و شربت زادیتن برای عفونتش.و شربت سیتریزین برای حساسیت.

اابته اینا رو خودسرانه نده ولی حتما ببرش یه دکتر خوب و بگو داروهای خوب بنویسه.پسره من الان نه سالشه و از اول تولدش فقط یه دکتر انتخاب کردم و فقط بردم پیش اون.سعی کن براش یه دکتر انتخاب کنی چون اینطوری شناخت پیدا میکنه از بچت و زودتر درمان میشه.و بیشتر مواقع با همین داروها خوبش کرده.

...
برای سرفه سالبوتامول بهتر از داروهای دیگس برای بچه ها.و شربت زادیتن برای عفونتش.و شربت سیتریزین برای ...

دکتر خوب کجایه چندتا دکتر از اول تا الان بردم هیچ کدوم به درد نخوردن متخصص وفوق