2777
2789
عنوان

دلم شکسته

161 بازدید | 11 پست

من خودم درآمد دارم بیشتر وقتام خرج خودم و حتی خونه رو میدم . این ماهم چون خرج مسافرتمونو دادم و شوهرمم بی اطلاع من پولاشو خرج خانوادش کرد و الکی ب من گف چک و قسط دارم تا پولامو خرج کنم کم آوردم. امروز بهش گفتم حالم بده سرماخوردم و سرفه زیاد باردار هم هستم منو ببر دکتر  گف باشه از ظهر تا غروب استراحت کرد بعدم ما آماده شدیم سوار ماشین شدیم یهو گف کارتتو آوردی من پول ندارم! یعنی اتیش گرفتم سوختم شکستم آب شدم. یعنی من نمیتونم ب اندازه ی دکتر بردن رو این مرد حساب کنم! 😢فقط اشکام بود که میومد برگشتم تو خونه و کلی گریه کردم ب حال و روز خودم ‌ . به بیشعوری اون ب بخت خودم ب بدعادت کردنش ب وقاحت و بی حیایی و پرروییش به بی غیرتیش . خ شکایت و گله کردم. تهش چی شد ی مقدار قرض کرد و اومد معذرت خواهی . اما دلم خ شکسته نمیتونم ببخشمش. دفعه اولشم نیستا. من احنق فک میکنم آدم میشه . همین چن روز پیش برا بنر کربلای خانوادش از پس اندازم برداشتم بهش دادم. میتونست اونم ی قدمی برا من برداره. من احمق که فک کردم مردم میخواد ی کاری برام بکنه. همین الان که دارم مینویسم فقط اشکام میاد. خ حس بدی دارم . خورد شدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داري عزيزم ولي خواهش ميكنم از اين به بعد رروشتو عوض كن و به هيييچ عنوان واسش خرج نكن. بالاخره زني گفتن! مردي گفتن! اگه واقعا نداشت يه چيزي ولي اينكه ميره خرج بقيه رو ميده اين درد اوره. 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
برای چی میدی بهش برا خودتو خرج کن ازونم بگیر مگه خونه خانوادش قرمز تره

فردا حقوق میگیره منم خ پول نیاز دارم. ی بار میگم ب اندازه نیازم بگیرم ی بار میگم کلا کارتشو بگیرم بگم پیش من باشه اصن نمیدونم چ کنم

فردا حقوق میگیره منم خ پول نیاز دارم. ی بار میگم ب اندازه نیازم بگیرم ی بار میگم کلا کارتشو بگیرم بگ ...

عزیزم چرا دوباره باردار شدی آخه

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲