2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 113 پست
بجز سونو ان تی آزمایش غربالگری اول هم خوب بود؟؟؟؟

اره ان تی و ازمایش اول خوب بود، دومیو دکترم گفت فقط برو انومالی از نمیخواد من خودم اصرار کردم از بنویسه چه میدونستم اینطوری اذیتم میکنن

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ان تی و ازمایش اول خوب بود، دومیو دکترم گفت فقط برو انومالی از نمیخواد من خودم اصرار کردم از بنو ...

آها ای بابا 

والا آدم نمیدونه چیکار کنه بخدا

سلفری هم آزمایش خون هست؟ هزینش چقدر شد ؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
خودم كه واقعا دوس دارم پسر باشه  خدا از دهنت بشنوه😂😂😍😍

والا منم خیلی دوست داشتم پسر باشه 

دروغ چرا 

ان شاءا... پسره و تو ان تی اشتباه حدس زده 

اون فقط یه حدس هست امکان خطاش زیاده

آها ای بابا  والا آدم نمیدونه چیکار کنه بخدا سلفری هم آزمایش خون هست؟ هزینش چقدر شد ؟

اره ازمایش خونه، من دو میلیون و صد دادم ازمایشگاه نیلو

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
والا منم خیلی دوست داشتم پسر باشه  دروغ چرا  ان شاءا... پسره و تو ان تی اشتباه حدس زده&n ...

يعني جفتمونم فقط بخاطر اطرافيان😂😂

اخه خيلي با اطمينان گفت هشتاد درصد بزار برا دختر🤪

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
يعني جفتمونم فقط بخاطر اطرافيان😂😂 اخه خيلي با اطمينان گفت هشتاد درصد بزار برا دختر🤪

آره والا من فقط یکی بخاطر اینکه بذارم علیرضا یکی هم بابت بستن دهن خانواده شوهر پسردوست داشتم 

خاک بسرم چقد زیاد 🙄🙄🙄🙄

اره تازه همش الکی، تمام دوستامم الکی رفتن دادن فهمیدم شگردشونه، ما که حلال نمیکنیم

شماچطوری میتونی حدس بزنی جنسیت جنین رواگرمیتونی برمنم بگو

با توجه به علایم میگم 

مثلا میگن میل به شوری وترشی ولبنیات،مادرزیبابشه و... پسر 

شیرینی جات وبرعکس اون چیزا...دختر