2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی ذهنتون منحرفه 

بخدا اگه من حتی یک درصد هم از این فکرها از سرم گذشت

بیخیال بابا 

بیچاره واسه مریض جا انداخت 

از این که عجله کرد که جای خودش ،ولی سک سی و ... نبود

اللهم عجل لولیک الفرج
ی حسی بهم میگه یا ستایش میمیره یا تو محضر جواب رد میده 

هی خواهر اب ازلب ولوچش اویزونه رد نه بابا میخاد خودش عملیات ودست بگیره اونکه پانداره  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

خوب کرد شوهر کرد. همش زنها بشینن پا مردا. مامان من ی عمر نشست خواب بابامو دیدم یک زن خوشکلی داشت اون دنیا. امشب نیاد حقمو تو خواب براره کف دستم خوبه

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

نکات مثبت فیلم زیاده 

اینکه یه خانم تو هرسنی باشه از حقوق طبیعی و اولیش اینه که اگر پیش اومد میتونه ازدواج کنه 

ابنکه یه خانم تو هرثروت و موقعیت شغلی باشه تنهایی آزارش میده،  میتونه عاشق بشه (متاهل نباشه) حتی تو سن پیری 

اینکه ازدواج دوم در چه زمانی برای مرد درسته و....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تاپیک بامداد خماریم همه مون رژیم دسته جمعی گرفتیم ... یه سری قوانین داره که بری بخونی متوجه میشی... ...

ممنونم عزیزم.. موفق باشی

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
یه چیزی بگم زشته   مهدی واسه س ک س ازاون دنیا برگشت

😒 اره حتما! دخترخالش ک بهتر بود 😐 دوسش داشته چرا خمه چیرو تواین مسائل می بینید 😏 شما هم بیست دوتا بچه رو ب دندون بکشید پدرو مادرم نداشته باشی ، از بی کسی مینالی ... ک کسی کمک حالت نیست ک حرفاتو بفهمه

وای الکی اینقدر منحرف بازی در نیارین دیگه از فیلم ها ترکیه ای ک توش قشنگ رابطه دارن نکته اضافه تر ک ...

عزیزم این تلوزیون ایرانه نه ترکیه 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .