2821
2789
عنوان

سردرد

131 بازدید | 27 پست

سلام‌دوستان یه دکتر خووووب برای سردرد میشناسین معرفی کنین من سالیانه سال سردرد دارم و دکترای متعددی رفتم و‌راهای زیادی چه سنتی چه جدید ولی متاسفانه جواب نداده میشه کسی اگه میشناسه یا تجربه ای داره بگه من هر روزززززر سردرد دارم کمممممک‌

معاینه چشم شدی؟ شاید چشمت ضعیفه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مثل تو بودم

تا اینکه ی روز زمین چنگ میزدم چشمام و دماغ هم درگیر درد سر درد شده بود

شوهرم بهم ی قرص داد

گفت دراز بکش دستمال خیس خنک بزار رو پیشانی و چشمات

قبلش بهش نصف قرقروت داد با ترشک ترش دراز کشیدم حوله رو خیس کردم انداختم رو چشم و پیشونی بعد ی رب خواب رفتم وقتی بلند شدم هیچ خبری از سر درد وحشتناک م نبود

الان هر وقت سر درد وحشتناک م میاد همین کارو میکنم جواب میده اروم اروم میشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خوبه جواب داده؟

عالیه.رئیس بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی.بیست سال پیش مغز بابام رو عمل کرد خودمم برای میگرن میرم پیشش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
2824
2823
2791
2779
2792