2777
2789
در هر صورت موفق باشید و رو به رشد و موفقیت🌷

ممنونم ،،،اما برام جالب بود ,,,شما راهکارتون چی بوده ؟که گفتید مشاوره ندم مشکلی داشت جوابم؟؟هر زنی باید بتونه بره سمت همسرش همیشه نباید این مسئله از سمت مرد باشه

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .مادر شوهری ک دخالتهای نا بجا داره و ایرادهای الکی میگیره و در واقع با زبان خودش عنوان میکنه که حسادت میکنه ب عروسش بخاطر توجه پسرش .با ایشون باید چیکار کرد .چون کل رابطه رو داره بهم میزنه تا  ک دختره میخواد لغو کنه ازدواج رو .نامزد هستن الان 2 ماهه

شما مشاوره چی هستید که مشورت میدید عزیزم ؟

من تو تاپیک پر بازدید ۶۰۰۰ صفحه ای بودم دو سال قبل.دختری بود که یک سال محبت پاشید روی شوهرش.هر چند وقت یکبار میرفت پیشنهاد جنسی میداد به شوهرش .همه کاری کرد و شوهرش بدتر و بدتر شد.من اون زمان خواننده ی خاموش بودم. بلاخره طاقت نیاوردم و رفتم عضو سایت شدم و پیشنهاد دکتر علیرضا شیری روانشناس و مشاور ،که استاد من بودن را دادم به اون دختر .. زندگیش ترمیم شد...

بعد از اون جریان همه گفتن که تجاربم را در اختیار خانمها بذارم چون خیلی ها مهرطلب هستن .مهرطلبی خودش بیماری ای هستش که اتفاقا پهرطلب ها اصلا نباید برن پیشنهاد سک س بدن به شوهر ! 

اینکه همه میگن پیش قدم بشه زن  ،همیشه کارآمد نیست عزیزم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من تو تاپیک پر بازدید ۶۰۰۰ صفحه ای بودم دو سال قبل.دختری بود که یک سال محبت پاشید روی شوهرش.هر چند و ...

بله عزیزم حرف شما کاملا درسته ،،،اما من عرض کردم در شرایط و غیره رو مد نظر داشته باشه،،

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
ممنونم ،،،اما برام جالب بود ,,,شما راهکارتون چی بوده ؟که گفتید مشاوره ندم مشکلی داشت جوابم؟؟هر زنی ب ...

بله موافقم .زن هم باید نیازش را بتونه بر زبان بیاره .ولی شرایط خیلی مهمه ..گاهی شرایط طوری هستش که اگه زن پیشنهاد بده ،به شدت در نظر همسرش بی ارزش تر و بی جذابیت میشه ... زن خیلی راه ها داره برای رسیدن به خواسته ش... الزاما پیشنهاد س راهکار درستی در اون شرایط نیست ... 

به هر حال مبحث مفصله ... اگه بتونم بعدن تایپ میکنم براتون که تو چه شرایطی پیشنهاد زن خیلی هم اشتباهه !

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بله عزیزم حرف شما کاملا درسته ،،،اما من عرض کردم در شرایط و غیره رو مد نظر داشته باشه،،

کامنت اول تون را بخونید .نوشتید حتما برم پیشنهاد بدم.این قطعیت را نقد کردم ..بقیه ی موارد را تایید میکنم 

بله موافقم .زن هم باید نیازش را بتونه بر زبان بیاره .ولی شرایط خیلی مهمه ..گاهی شرایط طوری هستش که ا ...

بله عزیزم من هم با شما موافقم ،،،من اول گفتم که باید شرایط رو بسنجند بعد پیشنهاد بدن ،،،و اینکه شرایط چی باشه مهمه ،،،اما چیزی که هست یه مرد به دلایل مختلفی از س ک س با همسرش امتناع می‌کنه اینها باید بررسی بشه 

[QUOTE=109190080]کامنت اول تون را بخونید .نوشتید حتما برم پیشنهاد بدم.این قطعیت را نقد کردم ..بقیه ی موارد را تایید م ...[/QU

بله با قاطعیت گفتم پیشنهاد بدن ،صحبت کنند در موردش ،اما اینکه چطور صحبت کنند و پیشنهادش رو بدن ،خیلی مهمه عزیزم ،من باز نکردم مبحث 

16 سالمه و تقریبا از 9 سالگی عاشق شدم

شما هنوزم بچه هستی دختر خوشگلم و مطمئنم اون عشق بچگی به نزدیکی با شما داره یا همسایگی ،یا پسر دوستی آشنایی درسته؟؟