2777
2789

اگه یه مردی با زنش رابطه ج نگیره ،زن چیکار کنه؟ دوماهی هست مرد تمایلی نداره!به نظرت زن خودش بره پیشنهاد بدع؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه مردی با زنش رابطه ج نگیره ،زن چیکار کنه؟ دوماهی هست مرد تمایلی نداره!به نظرت زن خودش بره پیشن ...

دوست من چرا دو ماه همسرتون رابطه جنسی نداشته؟؟میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ،که یکی از اونها که توی شرایط فعلی برای آقایون هست مشکلات زندگی و مالی و غیره هست هست که اجازه فکر کردن به این چیزا رو میگیره ،اما شما شرایط همسرتون رو و رفتارها رو در نظر بگیرید و حتما خودتون پیش قدم بشید ،،،خیلی از آقایون دوست دارن که همسرشون پیش قدم بشه ،،،ارزوی خوشبختی دارم براتون.

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
دوست من چرا دو ماه همسرتون رابطه جنسی نداشته؟؟میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ،که یکی از اونها که توی ...

مرسی ولی سوال من نبود.من خودم مشورت میدم به خانمها و این مشکل را خیلی ها مطرح کردند.یه خانمی همین مشکل را داشت و همه میگفتن خودت پیشنهاد بده به شوهرت .یک سال تلاش کرد و موفق به بهبود نشد ... من یه مدل دیگه مشورت دادم بهش.خیلی ها هم تو خصوصی ازم پرسیدن و اون راهکار را دادم...و شوهرش جذبش شد.

به نظرم تا وقتی به راهکاری اطمینان ندارید ،مشاوره ندید .خیلی مسئولیت خطیری هست ..این راهکار شما تازه مرد را دلزده ممکنه بکنه !

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مرسی ولی سوال من نبود.من خودم مشورت میدم به خانمها و این مشکل را خیلی ها مطرح کردند.یه خانمی همین مش ...

اینکه خانومی بره سمت همسرش دلزدگی میاره عزیزم!؟؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
مرسی ولی سوال من نبود.من خودم مشورت میدم به خانمها و این مشکل را خیلی ها مطرح کردند.یه خانمی همین مش ...

شما مشاوره چی هستید که مشورت میدید عزیزم ؟

اینکه خانومی بره سمت همسرش دلزدگی میاره عزیزم!؟؟؟

نه  الزاما !! شرایط خیلی مهمه !

شما گفتید حتما برم پیشنهاد بدم .این راه خیلی اوقات جواب نمیده چون مشکل جای دیگه س‌میخواستم متوجه تون کنم که با قطعیت راهکار ندین .همین