2789
عنوان

گریه نوزاد😭

375 بازدید | 30 پست

خانوم دخترم ۲۶روزشه از روز اول شبا گریه میکرد نمیخوابیذ دکتر گفت کولیک داره بعد بهتر شد شبی سه ساعت گریه میکرد اما الان چند روزه شبانه روز گریه میکنه دیوونم کرده😭فقط باید بغلش کنم تا یکم اروم بشه ده دقیقه یه بار قرمز میشه فشار به دلش میاره،،،هر چیم میخورم که نفخ داره یعنی همه چیز نفخ داره،،،،یه دختر پیش دبستانی دارم رفت و آمد اونم هست تازه خانوم کوچولو به پوشک حساسیت داره بیشتر باز میزارم از طرفی مثله کوزت همش باید شلوار بشورم صورتم میخاره آرایشگاه وقت نمیکنم برم الان واسه حموم دارم میمیرم صبح تا حالا فقط تونستم جارو دستی بکشم و خورشت بزارم تازه هنوز گردگیری وحموم وشستن لباس وغذا درس کردن مونده ،،،،دیگه فقط گریه میکنم،،،،چیکار کنم؟؟باز روزا میخوابید خوب بود به کارام میرسیدم 

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باید نفخشو برطرف کنی یا ببرش دکتر یا خودت شربت بگیر بهش بده معمولا تا چهل روز نفخ دارن منم یه ...

دکتر قطره کولیکیز داده اولا خوب بود الان تاثیر نداره

کار مهم نیس قطعا همسرت درکت میکنه و انتظار خونه مرتب و پلو خورشت نداره....تایمی که خوابه توام بخواب...ی مقدار غذاهای خودتو مراعات کن،قطره پدی لاکت بهش بده....از مامانت یل مادرشوهرت بخواه یکم کمکت باشن اکه شرایطشو دارن چندساعتی دختر بزرگتو بسپار بهشون...برا پوشکم شورت آموزشی پاش کن روش شلواراشو

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
تد بارداری عصبی میشدی؟ یا ناراحت و گریه؟ میخوام بدونم واقعا تاثیر داره 

نه اتفاقا سر این حالم خوب بود اما سر اولی خیلی گریه کردم چون ناخواسته بود در عوض اون ماه بود همش صبح تا شب خواب بود اصلا اصلا اذیتم نکرد

عزیزم همه بچه ها همینن تا حدود سه ماه همینه بعد کم کم خوب میشه. حبوبات و برنج و ماست و رب تا ۴۰ روز بعد زایمانت نخوری بهتره. همیشه عرق نعنا بخور بعد هروعده غذاییت حدود نصف لیوان تا رو شیرت تاثیر بزاره.‌ الکی هم سر هرچیزی نبرش دکتر رو بچه عیب نزار. مارک پوشک هارو عوض کن بالاخره یکی بهش میخوره نشد خارجی بخر.  اگه دیدی بازم دلش پیچ میده بهش شربت گرمیچر بده رو جعبه اش زده چقدر بدی روزی یه بار از اون بده

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
کار مهم نیس قطعا همسرت درکت میکنه و انتظار خونه مرتب و پلو خورشت نداره....تایمی که خوابه توام بخواب. ...

اینجا فقط جاریام هستن که خودشون بچه دارن،،شوهرمم درک میکنه اصلا انتظار هیچ نداره بیچاره اما خب دختر بزرگم نمیشه بهش نرسم میترسم لطمه بخوره به خدا دیگه خودم وشوهرم وفراموش کردم فقط این دوتا وقتی میخوابه وقتم ومیدم به اون یکی