2789
عنوان

گریه نوزاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 30 پست
چیزای نفاخ نخور خودت عرق نعنا هم خودت مصرف کن

هر چی میخورم نفخ داره میوه ولبنیات سبزیجات حبوبات پس دیگه چیکار کنم😭

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

نه اتفاقا سر این حالم خوب بود اما سر اولی خیلی گریه کردم چون ناخواسته بود در عوض اون ماه بود همش صبح ...

من تو بارداری خیلی غصه خوردم و گریه وردم همش هم میترسم افسردگی بگیرم همین ک بچه اینطوری شه

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندتا مارک پوشک عوض کن بلاخره یکی بهش میسازه

تا الان پمپز ومولفیکس ومای بی بی زدم جوش درآورده و کنده شده

اینجا فقط جاریام هستن که خودشون بچه دارن،،شوهرمم درک میکنه اصلا انتظار هیچ نداره بیچاره اما خب دختر ...

درکت میکنم فاصله بچه های من با هم سه سال و هشت ماهه...پسرم‌تا چهارماه کولیک شدید داشت.شب تا صبببب گریه میکرد.شبا موقع خواب دخترم،پسرم و میسپاردم به باباش میرفتم براش قصه میگفتم میخوابوندمش بعد باز تا صب با این وروجک بیدار بودم.به شوهرمم گفته بودم نه میخوام به من برسی نه به علی فقطططط حواست به پریا باشه خداییش کم نذاشت.میگذره این دوران

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من تو بارداری خیلی غصه خوردم و گریه وردم همش هم میترسم افسردگی بگیرم همین ک بچه اینطوری شه

نه بابا همش الکیه من سر این خوب بودم اما اولی خیلی وضعمون خراب بود خودم بچه نمی‌خواستم همش گریه میکردم فامیل بودیم میترسیدم ناقص بشه باز گریه اما دز عوض بچم عالی بود هم وزنش بیشتر بود هم فرشته بود اما این وزنشم کم بود خودشم کولی به تمام معنا😬

درکت میکنم فاصله بچه های من با هم سه سال و هشت ماهه...پسرم‌تا چهارماه کولیک شدید داشت.شب تا صبببب گر ...

شوهرم صبح میره ده شب میاد باز بیچاره سفره پهن میکنه جم میکنه خیلی کارا کمک میکنه اما دیگه شبا دلم نمیاد بیدار باشه هر چند نصفه شب قاطی میکنم جیغ جیغ میکنم باز میاد کمک میکنه

شوهرم صبح میره ده شب میاد باز بیچاره سفره پهن میکنه جم میکنه خیلی کارا کمک میکنه اما دیگه شبا دلم نم ...

خدا عمرشو زیادکنه.عیب نداره تحمل کن میگذره عزیزم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه بابا همش الکیه من سر این خوب بودم اما اولی خیلی وضعمون خراب بود خودم بچه نمی‌خواستم همش گریه میکر ...

اخی عزیزم ایشالله بسلامت بزرگش کنی و بهتر شه سشوار و روشن کن وقتایی ک خیلی گریه میکنه میگن تاثیر داره 

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
نه اتفاقا سر این حالم خوب بود اما سر اولی خیلی گریه کردم چون ناخواسته بود در عوض اون ماه بود همش صبح ...

عزیزم تت۳ ماه اول همه اینارو باید تحمل کنی،تا از اب و گل دربباد،فقط باید ریلکس باشی،چون این چیزا برای همه مادرا هست،

دوم اینکه اگه از نظر مالی مشکل نداری،دخترتو پوش کن شل ببند ولی هر دوساعت عوض کن حتی اگه خشک بود،حتما امتحان کن،من دخترخالم اینجوری بود بااین دوروش خوب شد

یاپارچه مخصوص ضد حساسیت  نخ پنبه بگیر کهنه بدوز براش،ازین ب بعد هوا سرده هم سرمامیخوره هم خشک کردن لباسا سخته،

برای سوختگی دوتا پماد کلوتریمازول و باتریامیسیولون یا با تترا سایکلیلن  خودت مخلوط کن روی سوختگی بزن،دفعه بعدی ک خواستی پوشک عوض کنی تمیز بشور یکم هوابخوره دوبار پماد بعد پوشک شل،

روزی ۳ بار تا خوب بشه

شوهرم صبح میره ده شب میاد باز بیچاره سفره پهن میکنه جم میکنه خیلی کارا کمک میکنه اما دیگه شبا دلم نم ...

ارام خوابش منظم نبود تا ۳ماه اول،شبا ۱۲ تا۵صبح بیدار بود،تا۳ ۴ بامن بود،بعدش همسرم 

خیلب سخت بود ولی گذشت،۳ماهه همش وارد۴ بشه همه چیزش  خوب میشه

عزیزم خودت قطره ضد نفخ بخور. اسمش اصلا یادم نیست. بری داروخانه میدن. من ضد نفخ میخوردم پسرم آروم میشد. بعد هر غذایی که خوردی میریزی تو لیوان میخوری. چند روزی امتحان کن بببن تاثیر داره؟

ارام خوابش منظم نبود تا ۳ماه اول،شبا ۱۲ تا۵صبح بیدار بود،تا۳ ۴ بامن بود،بعدش همسرم  خیلب سخت ب ...

بچه هم مثل بارداری هستا وارد ماه چهارم که بشه خوب میشه  

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید

عزیزم منم پسرم چهارماهشه و درگیر کولیکم امروز بعد دو‌ماه رفم ارایشگا نمیدونی چی ب سرم اورد 😁😁

اما خب درست میشه من قرص بارریج با اسانس نعنا خوردم بهتر شد یکی از کاربرای سایت گفته بود

بعد هر شیرم بهش نبات داغ میدم

شیر خشکم روزی نود سی سی میدم بهش

تد بارداری عصبی میشدی؟ یا ناراحت و گریه؟ میخوام بدونم واقعا تاثیر داره 

دوست من قبل اینکه بفهمه حاملس یعنی همون چند هفته اول پدرش فوت شد کلی گریه میکرد چقد بردنش دکتر و ارامبخش بهش تزریق کردن بعد ش فهمید حاملس الان بچش دنیا اومده سیزده روزشه انقد ارومه