2777
2789
الهی عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰 ایشالا تا ابد پابنده باشین منم زندایی نامزدم هی ابرو منو میبره میگ خرابم ک از چ ...

منم.اولا هی سر این حرفا با شوهرم.قهر میکردم بعد دیدم طرف داره به خواستش میرسه اومدم محبت کردمو محبت دیدم که الان دیگه لیلی و مجنونی هستیم یه لحظم نمیتونیم قهر کنیم

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
منم ینفر داره با تهمت الکی ابرومو میبره فقط از خدا میخام هرچی زودتر جواب دل شکستمو بده

صبر  کن فقط... دختر داییم عروسی منو مسخره کرد که اینجوری بوده اونجوری بوده ارایشت بد بوده نمیدونم خونواده شوهرت الن بلن.. چون من کوچکتر بودم و زودتر ازدواج کردم.. یکسال بعدش ازدواج کرد خونواده شوهرش محل سگم بهش ندادن حتی تو عروسیش.. آرایشش انقد افتضاح بود که بیشتر شبیه هیولا بود تا عروس انقد گربه کرد برا ارایشش.. همه هم میخندیدن.. همش میگفت شوهرهانیکو دلچرکین و بده حالا  چندسال یه بارم همو نمیبینیم ها... درصوورتی که شوهرم ماهه بخدا.. حالا شوهرش اومد پیش بابام که میخوام طلاقش بدم گند اخلاقه و چی و چی

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم ایشالا ک ذرس شه همین زودیا تاپیک بزنی  خاستگاریم جور سد❤️

مرسی گلم 

خیلی وقته سر این موضوع دارم عذاب میکشم

ان شالله خدا حاجت همه رو بده

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
خواستگار سابقم بهش جواب رد دادم مادرش و خودش ابروی منو بردن با تهمت  یک سال بعد نامزد کرد نامز ...

وای منم به پسرداییم جواب منفی دادم ابروم برد تهمت زد من از فشار ناراحتی قرص خوردم خودمو بکشم ولی بردن شستشوی معده دادن تا صبح شلنگ تو دماغم منو کشت در نمیاوردن که دکتر بیاد ببینه.حالا خودش زندگی خوشی نداره زنش با بچه دوم تو شکم رفته خونه باباش اصن یه وضعیه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
دعا میکنم با خوشی بهم برسید عزیز

مرسی بخاطر دل مهربونتون 

ان شاالله همیشه تن خودت و خانوادت سالم باشه

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
منم.اولا هی سر این حرفا با شوهرم.قهر میکردم بعد دیدم طرف داره به خواستش میرسه اومدم محبت کردمو محبت ...

ای جونم 

عزیزم منم نامزدم باور نمیکنه ولی بازم ترس دارم

الهی خیر نبینن این ادمایی ک میخان زندگی دونفرو بهم بریزن

واسه من خیلی از این اتفاقا افتاده.. واسه همین فقط صبر. البته بعضی وقتا چارتا استخون تو دهنشون خورد کنی بد فکری نیستا😁

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
وای منم به پسرداییم جواب منفی دادم ابروم برد تهمت زد من از فشار ناراحتی قرص خوردم خودمو بکشم ولی برد ...

وای بمیرم چقد عذاب کشیدی 

بردن ابروی دیگران از بدترین گناهانه 

به نظر من مخصوصا اگر دختر دم بخت باشه

صبر  کن فقط... دختر داییم عروسی منو مسخره کرد که اینجوری بوده اونجوری بوده ارایشت بد بوده نمیدو ...

وای واقعا خدا جوابشو داده

من خداراشکر نامزدم باور نمیکنه ولی بازم میترسم جدامون کنه 

برام دعا کن عزیزم

وای واقعا خدا جوابشو داده من خداراشکر نامزدم باور نمیکنه ولی بازم میترسم جدامون کنه  برام دعا ...

جواب میده شک نکن.. قربونش برم جای حق نشسته.....خیلی چیزای دیگه هم شده  خدا جواب داده... 

وای منم به پسرداییم جواب منفی دادم ابروم برد تهمت زد من از فشار ناراحتی قرص خوردم خودمو بکشم ولی برد ...

وای😰😰😰😰😰منم یبار این کارو کردم ولی ی هفته بیمارستان بودم