ستایش از اولین روز از مظفری خوشش اومد غش کرد 😂😂😂 و فکر کرد مادرش میخواد واسه پسرش خواستگاریش کنه اما وقتی فهمید اشتباه فهمیده و دوست داشتنشو مخفی کرد که دوباره زندگی قبلیشو تجربه نکنه
خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من تاپیک از دستم در رفت اصلا وقت نمیکنم پست هاتونو بخونم بخدا تا میخام به یکی جواب بدم ده نفر پست جدید گذاشتند....میخام به تک تک پستهاتون بخونم و جواب بدم .....اندکی اروم تر و صبور تر من یک اقام نه میتونم مثل شما بانوان سریع حرف بزنم نه بلدم
بابا بیست سال کارکرده نخورده وبخوابه که. شمال که بود خونه و رستوران داشت
من تا وقتی که فرار کرد دیدمش دیگه ندیدم چطور بزرگ شدن 😂
خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
اره چرا ربط نداره بالاخره هرشخصی سنش بالاتر میره نسبت به چندسال قبل خودش عقلش هم بیشتر میرسه
این عمومیت نداره عزیز سن و عقل هیچ ربطی از لحاظ علمی بهم ندارند ممکنه یک پسر بیست ساله از مرد شصت ساله بهتر بفهمه ولی عموما قبول داری سن مرد و تجربه مرد باید از زن بیشتر باشه چون زنها از سن عددیشون همیشه پخته هستن نسبت به مرد هم سنشون و بحث تناسب تجربه هم هست
این عمومیت نداره عزیز سن و عقل هیچ ربطی از لحاظ علمی بهم ندارند ممکنه یک پسر بیست ساله از مرد شصت سا ...
منظور منو نفهمیدین من میگم یک ادم هرچی سنش بالاتر میره عقلش و درایتش بیشتر میشه تسبت به قبل ولی ممکنه ادم چهل ساله با یه بیست ساله در یه حد باشن ولی همون چهل ساله مسلما نسبت به بیست سالگی خودش رشدکرده ددر اون حدنمونده
عاشق سربه زیری واینکه نگاهش نمیکرد جواب سلامشو میداد هی به مامانش میگفت چرا این زن اینجوره
اين جذابيتها مال دهه 30 بوده عزيزم الان داريم به سال 1400 نزديك ميشيم اون اقايي هم كه تو اين سريال نشون ميده مثلا يك هنرمند روشنفكره
شوهر من افتخارش اينه كه من ميتونم تو جمعهاي فاميلي بجاي اينكه مثل جاريم فكر نمايش النگوهام باشم ميشينم و با اعتماد بنفس با مردهاي فاميل در مورد اقتصاد و بورس بحث ميكنم
اره 20 سال تنها زندگی کردن اونم با دوتا بچه فوق العاده سخته بعد الان همه ترکش کردن اتفاقا دار ...
اره هیچکی نگفت تو ۲۰ سال پیش هم میتونستی شوهرکنی سر غذا تنهاش گذاشتن ورفتن اما برا پدر بزرگه دوتا نوه ها ذوق دارن که برا پیرزن کادو خریده و فیلش یاد هندوستان کرده اونم سومیش