داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️
#قسمت_شصت و سوم - بخش یازدهم
آقا داد زد بسه دیگه گلنار زیاد روی نکن ..
گفتم : شما هم آقا همینطور از کارای عزیز دفاع کنین ..بزارین زن تون رو آزار بده چون مادر شماست ....
می دونم از کارم خوشتون نیومد ..ولی دیگه نمی تونستم تحمل کنم ....و دیگه هم برای شما کلفتی نمی کنم ....
و کیفم رو بر داشتم و با گریه ای که آخرای جمله نتونسته بودم جلوشو بگیرم از در زدم بیرون ...
صدای فریاد عزیز رو شنیدم که امیر حسام رو صدا می زد و می گفت : ولش کن گمشه بره دختره ی نمک نشناس ...
قدم هامو تند تر کردم و به حالت دو رفتم به طرف در ورودی ..
صدای شیوا و امیر حسام رو شنیدم که صدام می زدن ....
اما زود تر خودمو رسوندم به در کوچه و با تمام توانم می دویدم ..
نمی خواستم اونا بهم برسن ...امیر حسام همینطور صدام می کرد ...و یک مرتبه از پشت منو گرفت ..
داد زدم همش زیر سر تو بود ...تو باعث شدی همه به من شک کنن در حالیکه خودت بهتر از همه می دونی که من کار بدی نکردم ..
ولم کن ..امیر ولم کن می خوام برم خونه ی خودمون پیش مادرم ..
پیش کسی که هیچوقت ازم انتظاری نداره ..بهت میگم ولم کن ..
داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️
#قسمت_شصت و سوم - بخش دوازدهم
امیر حسام بازوهای منو گرفته بود و در حالیکه از شدت گریه ای که من می کردم و هق و هق می زدم اونم به گریه افتاده بود گفت : خواهش می کنم ..آروم باش ..گلنار ..تو خیلی عصبی شدی ..
حق داری ..بهت حق میدم ...آروم ..آروم یک نفس عمیق بکش ...
گفتم : نمی خوام گمشو ..ولم کن ....
آقا نفس زنون به ما رسید و گفت : گلنار ..بسه دیگه ..برگرد بریم ..
گفتم : نمیام آقا ..جای من دیگه پیش شما نیست ..
من تحمل خاری و خفت رو ندارم و عزیز داره همین کارو با من می کنه ..بار اولش نیست ..مگه من باهاش چیکار کردم ؟
گفت : می خوای بدونی ؟ این شازده پسر رفته بهش گفته که می خواد تو رو بگیره ..حالا فهمیدی ...
در حالیکه شدت گریه ام بیشتر شده بود گفتم : آقا ؟ آقا این حرف رو نزنین ..آدم ها عقل دارن ..
گوش و فهم دارن عزیز منو می کشید کنار باهام مثل یک مادر حرف می زد اگر گوش نمی دادم منو می زد ولی این کارو با من و شیوا نمی کرد .
خودتون بگین این چند سال از دستور های شما سر پیچی کردم ؟ روی حرفتون حرف زدم ؟
بهم بگین چه کاری بدی ازم سر زده که باعث ناراحتی شما شده باشم ..معلومه که ناراحتم ..
آقا خیلی بهم بر خورده شما چطور تحمل می کنین به زنتون اینطور توهین بشه ؟
golkar