2777
2789
عنوان

جای من کجاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190877 بازدید | 2148 پست

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_بیست و هفتم- بخش دهم 

آخر شب  امیر حسام برامون تخم مرغ نیمرو کرد و توی یک مجمعه ی بزرگ با ماست و نون و سبزی خوردن آورد بالا ....

در حالیکه مجمعه رو وسط گذاشتیه بودیم چهار تایی دورش نشستیم ..و شیوا لقمه درست می کرد و دهن دختراش میذاشت ..

موقع این کار صورتشو نگاه می کردم ..به خوبی معلوم بود که چقدر آرزوی این کارو داشته ...

رختخواب آوردم و پهن کردم و شیوا خودش بچه ها رو خوابوند..

در حالیکه بغضی غریب تو گلو داشت موهای بچه ها رو نوازش می کرد و بارها و بارها اونا رو بوسید  ..

من سینی رو برداشتم که برم پایین آقا رو دیدم که داشت میومد بالا ..زیر لب و با حرص گفتم : چه عجب ؟ ..

آقا به من گفت : گلنار بیا کارت دارم ...

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_بیست و هفتم- بخش یازدهم 

مجمعه رو گذاشتم سر پله ها و همراهش رفتم توی یکی از اون اتاق ها ..

با اخمی که توی صورتش و غمی که توی نگاهش بود پرسید : چی شد که تصمیم گرفتین بیاین ؟ 

یک فکری کردم و گفتم : می خواستیم شما رو خوشحال کنیم ..چون هر دومون فکر می کردیم شما خانم رو خیلی دوست داری ...

یکه خورد انتظار همچین جوابی رو نداشت ..

گفت : معلومه که دوست دارم می خوام بدونم کی به شما گفت که شیوا خوب شده ؟

گفتم : کسی نگفت ..خودمون فهمیدیم ..چون زخم هاشون همه خوب شده بود و دیگه ام زخم تازه ای نداشت ..

خودش سر حال و سالم بود ..زیاد فهمیدنش سخت نبود ...

گفت : گلنار تو که فکر نمی کنی من می خواستم شیوا رو از سرم باز کنم ؟..به خدا تنهاش نمی ذاشتم ..

قصدم این بود که بهار بچه ها رو بر دارم و بیام اونجا صبر نکردین ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_بیست و هفتم- بخش دوازدهم 

گفتم : آقا شما برام خیلی عزیزی ..من باور ندارم شما زن دیگه ای گرفته باشین ..شما با همه ی آدمایی که میشناسم فرق می کنین ..

با افسوس گفت : نه؛؛ من با من هیچ کس فرقی ندارم ..وگرنه زندگیم الان این نبود ..بچه ها خوابیدن ؟

گفتم : بله آقا ..

گفت : شیوا آروم شده ؟ 

گفتم : بله آقا ...

گفت : ازش بپرس می تونه به حرفام گوش کنه ؟ من دیگه تحمل یک جنجال دیگه رو ندارم ..بگو می خوام باهاش حرف بزنم ..

گفتم : من که فکر می کنم اون منتظر شماست ..اگر بگه نه فقط به زبون گفته ..خودش میگه زنی که مردی رو دوست داشته باشه حاضره به خاطرش همه کار بکنه ...

اون حتی دلش نمی خواد خودشو به شما تحمیل کنه ...به نظرم برین و باهاش حرف بزنین ...

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_بیست و هفتم- بخش سیزدهم 

سری تکون داد و راه افتادم با قدم هایی سست و بی رمق ..و من بازم اون غم سنگین و باری که به شونه هاش می کشید رو دیدم ..

خدایا من چرا اینقدر آقا رو دوست دارم ؟ و هنوزم فکر می کنم گناهی نکرده ؟ 

آقا آهسته درِ اتاق رو باز کرد وارد شد ..و من مجمعه رو برداشتم و بردم پایین در حالیکه خیلی نگران بودم ..دیگه فهمیده بودم که پای زن دیگه ای در میونه ..

و غم عالم به دلم نشسته بود ..شوکت هنوز توی آشپز خونه بود و از عزیز هم خبری نبود ...

همین طور که ظرف ها رو می شستم ..

ازش پرسیدم : شوکت خانم بهم میگین ماجرا چی بوده ؟ 

گفت : نمی دونم به خدا ..منم در جریان نبودم ..به محمود هم که گفتم از تعجب شاخ در آورده بود ..به روح رسول الله ما هم خبر نداشتیم که شیوا خانم خوب شده ..

عزیز رو که میشناسی همه ی کاراشو از ما مخفی می کنه ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_بیست و هفتم- بخش چهاردهم

گفتم : این زن کیه که اثاث ش بالا بود ؟

آهسته در گوشم گفت : یک چیزی بهت بگم به کسی نمیگی ؟ قول بده ..

گفتم : قول میدم به جون مادرم ...

گفت : دلم برای آقا می سوزه ..به خداوندی خدا کار عزیز بود از صبح تا شب تو گوش این بنده ی خدا می خوند که خوره داره زنت رو از بین می بره ..اون دیگه به درد تو نمی خوره ..

برگشتنی نیست ...می گفت من دیگه قبولش ندارم ..آخه تا کی می تونم از بچه هات مراقبت کنم ؟ باید یکی رو بیاریم تا بزرگ نشدن بهش عادت کنن و مادر خودشون بدونن ..

راستش منم همین فکر رو می کردم ..به نظرم میرسید راست میگه ..نمی دونستم که شیوا خانم همین جا که بوده خوب شده ..

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_بیست و هفتم- بخش پانزدهم 

گفتم : من پدر اون دکتر رو در نیاوردم اسمم رو عوض می کنم ..برای چی خودش به شیوا خانم نگفته بود ؟ اگر اون موقع می دونست تن در نمی داد بچه هاشو تنها بزاره ...

تقصیر دکتر هم هست ..تازه اگر اون موقع نگفته پس چرا حالا بهش گفت ؟ کاش نمی دونست اینطوری اینقدر ناگوارش نمیشد ...

گفت : والله به خدا منم نمی دونم گیج و ویجم ...

گفتم : شنیدم پریناز خیلی بهانه ی مادرشو می گرفت دلشون برای اون بچه نسوخت ؟ ..

گفت : آره طفل معصوم ..حالا برو می ترسم عزیز بیاد؛؛ هنوز  شام نخورده ..بعدا مفصل برات تعریف می کنم ...

تو چقدر بزرگ شدی ؟ قدت شده اندازه ی من ..مثل اینکه آب و هوای اونجا بهت ساخته ....

گفتم : دردی که توی سینه ی اون زن گذاشتن دیگه نه جا و مکان برامون مهم بود نه خورد و خوراک ..اونجا فقط انتظار بود ..یک انتظار بی فایده...

ادامه دارد

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

دوستان ببخشید دیر میشه این روزها من درگیر جشن تولد پسرم هستم پنج شنبه ست ممکنه یه کن دیر بشه ولی حتما تا دو و سه میذارم ممنون از صبوریتون 🌹

دوستان ببخشید دیر میشه این روزها من درگیر جشن تولد پسرم هستم پنج شنبه ست ممکنه یه کن دیر بشه ولی حتم ...

ممنون از لطفت عزیزم.هر موقع دوست داشتی داستانو بزار گلم ما که طلبکارت نیستیم.تولد گل پسر بهمن ماهیت هم مبارک باشه😚

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
دوستان ببخشید دیر میشه این روزها من درگیر جشن تولد پسرم هستم پنج شنبه ست ممکنه یه کن دیر بشه ولی حتم ...

فدات عزیزم که همیشه زحمت میکشی..تولد گل پسرت مبارکااااا🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎇🎇🎆🎆🎀🎀🎀🎀🎀🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈هوراااااااااااا🎈🎈🎈🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊ان شالله دامادی دوتاشونـ..خدا حفظشون کنه

تولدش مبارك باشه معصومه جون💐انشالله زير سايه پدر ومادرش صد وبيست ساله بشه😍

محتاج دعام🙏
ممنون که می زاری تولدت گل پسرت هم مبارک❤

مرسی عزیز دل 😘

تولدش مبارك باشه معصومه جون💐انشالله زير سايه پدر ومادرش صد وبيست ساله بشه😍

مرسی عزیزم 😘

تولدش مبارک معصومه جون خدا قوت عزیزم💋💋💋

مرسی عزیزم 😘

ممنون از لطفت عزیزم.هر موقع دوست داشتی داستانو بزار گلم ما که طلبکارت نیستیم.تولد گل پسر بهمن ماهیت ...

فدات عزیزم 😘

@امیرمحمدمن  

عزیزم‌ نمیدونم چرا ریپلای نمیشدی مجبور شدم صدات کنممرسی عزیزم 😘