2777
2789
عنوان

جای من کجاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190711 بازدید | 2148 پست

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_دوم- بخش ششم 

امیرحسام گفت : اوه ؛اوه ..چه ادعایی هم داره نیم وجب قد و بالا .....

عزیز نگاهی به من کرد و گفت : اون چیه توی بغلت ؟

گفتم : لباس هام خانم ..

گفت : بازش کن ببینم چیز به درد بخوری داری ؟ 

بقچه رو بیشتر به سینه ام فشار دادم و گفتم : مثل لباس های شما نیست شاید خوشتون نیاد ..

آقا در حالیکه می رفت..گفت : اذیتش نکنین ..فرح برو چند دست لباس براش جور کن ....

فرح  گفت : عزیز لباس های من براش بزرگه بیچاره توش گم میشه ...چیکار کنم ؟ 

عزیز راه افتاد طرف یک در که کنار سمت چپ اون اتاق بود ..و صدا زد شوکت تو بیا برو سر این دختره رو نگاه کن جک و جونور نداشته باشه ..

فردا زندگیمون رو به گند نشه  ...ببرش حموم خوب تمیزش کن و بیارش ...

بغض کردم کسی حق نداشت با من اینطوری حرف بزنه ..رفتم جلو و گفتم : خانم من تمیزم دیروز بعد از ظهر با مامانم رفتم حموم ..شپش هم قبلاداشتم ولی الان ندارم ....

فرح  وحشت زده گفت وای وای ...شوکت بدو ببرش سرشو ببین؛ یک وقت  چیزی نداشته باشه تو رو خدا ؛همین الان تنم خارش گرفت ..

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_دوم- بخش هفتم 

شوکت خانم از آشپزخونه اومد بیرون و گفت : خانم پس خودتون مراقب غذا باشین ..ته نگیره ..

و چشمش افتاد به من؛  لبهاشو به حالت خاصی جلو داد  وگفت : ...ای وای اینه ؟ خدا بدور ...جِقله بچه می خواد چیکار کنه ؟ خانم به امام رضا این از پسش بر نمیاد ...

خلاصه شوکت منو برد توی یک اتاق و موهای بافته ی منو باز کرد و سرمو حسابی گشت ..

فرح که خواهر آقا بود یکی دو دست لباس برام آورد .. 

اصلا به درد من نمی خورد ..بزرگ بود و آستین کوتاه که من اون زمان تصورش رو هم نمی کردم روزی بتونم از اون لباس ها تنم کنم ...

شوکت خانم هر کاری کرد زیر بار نرفتم و گفتم : هر کس منو می خواد با همین ها بخواد ..نمی خواین همین الان میرم خونه ی خودمون ...

گفت : عجب سِرتِقی هستی ..

گفتم : شوکت خانم تو حاضری این لباس ها رو بپوشی ؟ 

گفت : به درد من نمی خوره ..

گفتم : خوب پس شما هم سرتقی ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_دوم- بخش هشتم 

خنده اش گرفت و گفت : خدا به داد آقا برسه با تو ...نمی دونم هر کاری دلت می خواد بکن و جواب عزیز رو هم  خودت بده ؛ماشالله چه زبونی داری ؛؛ ...

پرسیدم ؛ شوکت خانم عزیز کیه ؟

گفت مادر آقا عزت الله ..دوباره پرسیدم پس اون یکی خانم زن آقاست ؟ 

گفت : فرح خانم ؟  خواهرشه ..امیر حسام خان هم برادرش ..

گفتم : آقا زن نداره ..

آهی کشید و گفت : دوتا دختر داره یکی تازه چهار ماهه به دنیا اومده ؛؛ و پریناز رو هم که اونجا بود دیدی ..

گفتم اسم کوچیکه چیه ؟ 

گفت : پاشو دختر می خوای چیکار ؟ تو اینجا موندنی نیستی ...پرستو ؛ اسمشو مادرش گذاشته ..

پرسیدم مادرش مرده ؟

گفت : پاشو بریم آشپز خونه خیلی کار دارم ... 

و خیلی زود منو توی آشپزخونه ای که وسایلش به نظرم عجیب و غریب بود بکار گرفتن ...

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_دوم- بخش نهم 

اول اینکه نمی دونستم که میشه مطبخ هم توی خونه باشه و گرم ..

مادر من توی اون سرما میرفت کنار حیاط و همینطور که می لرزید اجاق رو روشن می کرد و روش غذا درست می کرد ..

بعد سه  فیتله ای رو می ذاشت کنار اتاق و پلو رو اونجا دم می کرد ...

میز غذا خوری ندیده بودم و همه چیز برام تازگی داشت ..و من با شوق و ذوق می دیدم و یاد می گرفتم ...

اون روز فهمیدم عزیز مادر آقاست ..در حالیکه اصلا پیر نبود ..فرح و امیر حسام ؛خواهر و برادرای آقا بودن ..و آقا دوتا دختر  داشت   ؛ 

پریناز مدام  دور ورم می پلکید ..انگار منو همبازی خوبی برای خودش دیده بود ...

ولی جلو نمی اومد و فقط نگاهم می کرد ...

اما هر چی دقت کردم زن ِآقا رو ندیدم ...

با خودم فکر می کردم شاید مرده ؛؛ یا اینکه الان اینجا نیست ...اونشب وقتی همه نشستن دور میز تا غذا بخورن شوکت خانم  یک سینی داد دستم و گفت برو توی اون اتاق و بشین بخور ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_دوم- بخش دهم 

اتاق کنار  آشپزخونه بود و زیر پله ؛؛ من صدای اونا رو می شنیدم ..که عزیز گفت : عزت الله خان به نظرم این بچه رو رد کن بره ..اون نمی تونه از پس این کار بر بیاد ..

خدایش کار سختیه ..من که دلم برای اون می سوزه ...

آقا گفت : فعلا چاره ای نداریم ..بزارین به عهده ی خودم ..ما از اینجا میریم دیگه چیکار دارین می خوام چه کسی رو با خودم ببرم  ..

شما نمی خواد دلت برای کسی بسوزه  ..

عزیز گفت : منظورت چیه باز منو مقصر کردی؟ چیکار کنم بزارم همه ی بچه هام نابود بشن ؟  ..اینطوری دلت خنک میشه ؟ 

آقا گفت : بسه دیگه تمومش کنین ..چند روز دیگه دندون روی جگر بزارین و با من بحث نکنین ..توی این سوز و سرما نمی تونم کاری بکنم دستم بسته اس ..

مهلت بدین .؛؛.این کارو که می تونین بکنین ؟ 

ظرف های اونشب با من بود ..

خوب شستم و آب کشیدم و لذت بردم چون آب داغ ازیک لوله بیرون میومد و سرد نبود ...

عزیز گویا نظارت می کرد چون وقتی تموم شد گفت : نه بابا ..بدک نیستی ..خوبه خوشم اومد می تونی آشپزی هم یاد بگیری ؟

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️

#قسمت_دوم- بخش یازدهم 

گفتم : خیلی چیزا بلدم خانم ...از مادرم یاد گرفتم ..

گفت : باشه برای فردا حالا برو توی همون اتاق بخواب گفتم شوکت برات رختخواب بیاره ...

وقتی توی همون اتاق که کنار آشپز خونه بود و زیر پله تنها شدم ..به فکرم رسید ..کاش به مادرم خبر می دادم که به من مزدی نمیدن تا جمع کنم ...

بعد آه عمیقی کشیدم و یادم اومد  اصلا نمی دونم کجا هستم ..نکنه دیگه پیدام نکنن ..

راستی اونا در مورد من چه حرفی می زدن ..

از من چه کاری می خواستن که فکر می کردن از عهده ی من بر نمیاد ..و من سعی داشتم به اونا ثابت کنم که توانشو دارم ..

ای گلنار احمق ؛ شاید واقعا کار بدی ازم می خوان .. ..یک مرتبه  احساس بدی بهم دست داد ..تازه متوجه ی موقعیت خودم شده بودم ..

حرفای اونا رو  به یاد آوردم و توی دلم خالی شد ..دیگه خوابم نمی برد و از این دنده به اون دنده می شدم که صدای ناله ی یک زن رو شنیدم ..

نیم خیز شدم ..صدا بلند تر شد و مثل این بود که یکی ضجه می زد ..و صدای پایی رو  شنیدم که از پله ها بالا میرفت  ...

با سرعت از اتاق اومدم بیرون و نگاه کردم کسی رو ندیدم و صدای ناله هم قطع شده بود  ..ترسیدم و مو به تنم راست شد ..با عجله برگشتم سر جام و لحاف رو کشیدم روی سرم ...

ادامه دارد

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

سلام‌معصومه جان چی شد پسرت الان چطوره نگرانشم

سلام‌ عزیزم خوبه خدا رو شکر بهتره تبش افتاده بی حالی داره و سرفه 

ممنون عزیزم از اخوالپرسیت 

تولباسات😐

یعنی چی تو لباسات🤔

سلام معصومه جون چه خبر از گلپسرت؟

سلام عزیزم بهتره خدا رو شکر تبش افتاده یه کم بی حاله هنوز ‌و بی انرژی تب خیلی اذیتش کرد 

ممنون از اخوالپرسیت ❤️

آخ جون داستان قبل انقلاب..من عاشق این داستانام..داستان عزیز جان ولیلا هم اینطوری بود..معصومه جان فقط ...

داستان عقاب هم هست عزیزم اونم بخون اگه نخوندی قشنگه 

گل پسرت چطوره معصومه جان

مرسی عزیزم بهتره خدا رو شکر ولی یه کم تب داره هنوز نمیدونم چرا خوب نمیشه 

مرتب سیب رنده کن بهش بده

سیب  برای چی خوبه عزیزم