2777
2789
عنوان

جای من کجاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190687 بازدید | 2148 پست

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش اول

نیما  دور زد و گفت : خیلی خوب دور می زنم  ولی یاد باشه من موافق این کار نیستم الان وقتش نیست ..

ولی چشم هر چی تو بگی من خدمتم ..

گفتم :  نیما اگر  ناراحتی می خوای تو نیا ..

گفت : من زنم رو تنها نمی زارم ..ولی دیدی که به خودم قول داده بودم هر جا بهروز رو دیدم بزنم ..اما نزدم ..

حالاهم خیالت راحت باشه حواسم هست ولی توام به حرفم گوش کن همیشه برای هر مشکلی یک راه علاقانه و درست وجود داره ..

می خوای حرف بزنی؟ بزن؛ اما دعوا نکن ..

خدایا ببین من عاشق کی شدم ..

گفتم : چیه هنوز نیم ساعت نشده پشیمون شدی ؟ 

گفت : آخه همین شب اول باید بریم دعوا ؟ خوب قبلا این کارو می کردی که برادر زنم نبود و یکم دق و دلمو سرش خالی می کردم ...

گفتم : خودمم واقعا دیگه امروز اشباعم از خستگی چشمم باز نمیشه..

حوصله ی جر و بحث ندارم  ولی دلم نمیاد مامان رو تنها بزارم ..

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش دوم

گفت : زنگ بزن اگر دیدی احتیاج هست برو شایدم شاهین اومده به مامان سر بزنه ...

اگر میشه امشب رو خراب نکن ..بزار برامون خاطری خوبی بمونه ...

گفتم : باشه ..این کارو می کنم تا شکایتم رو پیش خدا نبری ...

یک جا نگه داشت و به خونه زنگ زدم ساغر گوشی رو بر داشت و گفتم : ساغر جون بهم میگی چه خبره ؟ مامان حالش خوبه ؟

گفت : بله دارن برامون شام درست می کنن دایی و گلسا جون هم اینجا هستن ...

گقتم گوشی رو بده به مامان ...

مدتی طول کشید تا مامان جواب داد ..

آروم گفت : پونه نیا بهروز بهش حرفی نزده حال گلسا خوب نبود اومده اینجا ..

البته فکر می کنم اومده از تو دلجویی کنه ولی بهش گفتم امشب کار داری دیر میای ..

گفتم : باشه مامان جون دوباره بهتون زنگ می زنم ...

برگشتم توی ماشین و گفتم حق با تو بود ..خبری نیست با گلسا اومده و بهروز هم هنوز چیزی  بهش نگفته  ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش سوم

نیما باخوشحالی بلند گفت : خدایا شکرت تو  چقدر مهربونی ..

و فورا دور زد و ادامه داد زن در اختیار ؟ 

گفتم : نه خیر همچین چیزام نیست ..مرد در اختیار ..

خندید و گفت : فرقشو نمی دونم همینقدر که بدون ترس و دلهره با تو باشم و بتونم بغلت کنم برام کافیه ..

و همینطور که رانندگی می کرد کف دستشو گرفت جلوی من ..

گفتم : این چیه ؟  

قاه قاه خندید و گفت : خدایا من با قطب شمال ازدواج کردم , این یعنی  دستت رو بده به من ...

از یک جایی که باید شروع کنیم ..به خدا من خیلی پسر خوبیم ..

آروم دستشو گرفتم ..اون نمی دونست که من چقدر هیجان دارم و قلبم چطور می زنه ...

گفتم : آره قبول دارم ولی بهم حق بده ..من دختر شاد سر زنده ای بودم پر از احساس و آرزوهای بزرگ ..

اما اونقدر باید ها و نباید هایی که بیشتر اونا رو قبول نداشتم مثل تار عنکبوت به دست و پام پیچید که گاهی از سایه ی خودمم می ترسیدم ..

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش چهارم

حتی با یک مغازه دار حرف می زدم فکر می کردم دارم گناه می کنم ..

این باید و نباید ها برای انسان ها که زود اسیر هوا و هوس میشن خوبه اما وقتی همراه با خرافات و دلایل غیر منطقی میشن آدم هایی که جز با استدلال نمی تونن چیزی رو قبول کنن میشن مثل من؛ سر در گم و گیج .. پرخاشگر .. یادته آیلا به من می گفت سگ آقای پتی بل ..

گفت : تو رو خدا بدت نیاد از حرفای آیلا من این یکی رو قبول داشتم ..

و بلند و دنباله دار خندید 

گفتم : اوووها یاد آوردی می کنم یکساعته ازدواج کردیم ..

گفت از شوخی گذشته گفتی آیلا ..یاد خیلی چیزا افتادم ..

سرگشته چو پرگار

همه عمر دویدیم 

آخر به همان نقطه

که بودیم رسیدیم ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش پنجم

گفتم البته اینو برای کل زندگی میگن ..ولی آره انگار برای ما دوباره نقطه شروع همین جاست ..

اون شب با هم بیرون شام خوردیم و تا آخر شب با هم بودیم حالا احساس  نزدیکی بیشتری باهاش داشتم انگار یخ های وجودم داشت آب میشد ..و اینو به خوبی حس می کردم ...

وقتی منو گذاشت در خونه از ماشین اومد پایین و درارو قفل کرد ..

دستپاچه شدم و گفتم چیکار می کنی تو ؟ 

گفت : خوب بریم خونه بخوابیم دیگه دیر وقته ..

با اعتراض گفتم : نیما چی داری میگی ؟ 

خندید و دوباره درو ماشین رو باز کرد و گفت : شوخی بی مزه ای بود نه ؟ ولی تو باور کردی ...

همینطور که سوار می شد گفت صبح میام دنبالت ...

با خنده سری تکون دادم و دستی براش ..و در حالیکه هر دو خوشحال بودیم اون رفت ...

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش ششم

مامان هنوز بیدار بود ..

حالا بعد از سالها نشستیم و با هم حرف زدیم مثل یک مادر و دختر ..

دیگه اون فاصله رو حس نمی کردم  ..و اینو می دونستم که فقط یکم درک اون می تونست این همه شکافی رو که بین ما بوجود اومده از بین ببره ..

اون گفت : رک و راست خودم به شاهین گفتم جریان چیه من که می دونستم فردا بهروز میره و طور دیگه ای بهش میرسونه گفتم بزار از خودم بشنوه  ..

گلسا هم بد جوری ویار داشت و همش بالا میاورد دیگه شاهین حواسش بیشتر به اون بود ..

اونقدر از اینکه تو رو اونجوری زده ناراحته که دلش می خواد یک طوری از دلت در بیاره ..

ولی من گفتم : تو نمی خوای اونو ببینی .. چشمش پر از اشک شد ..

حالا مادر توام دیگه کینه به دل نگیر ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش هفتم

از روز بعد منو و نیما خیلی کار داشتیم ..

از یک طرف پرونده هایی که نیمه کاره بودن و از طرف دیگه راه اندازی مرکز نگهداری بچه ها و از طرفی کارای عروسی و گرفتن خونه ...

اما من خوش بودم نه از کار خسته می شدم و نه دیگه به دست گچ گرفته ام توجهی داشتم ...

وقتی دنبال زهرا خانم رفتیم گفتن با شوهرش آشتی کرده و اینجا نیست ...

اما وقتی لاله خانم آزاد شد ..سر پرستی اون بچه ها رو قبول کرد و مدت زیادی خودشو بچه ها اونجا زندگی کردن تا تعداد شون زیاد شد و دخترا بزرگ شدن برای خودش خونه گرفت اما به کارش توی مرکز ادامه داد ..

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_آخر- بخش هشتم

بهروز دیگه سراغم نیومد و شش ماه بعد ازدواج کرد و برای ما کارت عروسی فرستاد ..

من هنوز با شاهین قهر بودم ..

تا یک روز تو خونه ی مامان با هم روبرو شدیم ..

بدون اینکه حرفی بزنه اومد جلو و منو بغل کرد و سرمو گرفت روی سینه اش و مدتی به همون حال موندیم و گریه  کردیم ..

حالا با نیما دوستی عمیقی پیدا کرده و صاحب یک پسر شده ...

در واقع خانواده ی آقای سهیلی لاله خانم و بچه هاش و من و نیما ..مثل دونه های تسبیح بهم متصل شدیم و اونقدر با تفاهم و دوستی و عشق کار می کردیم که روز به روز کار اون مرکز جدی تر شد طوری که ما با پنج بچه کارمون رو شروع کردیم و حالا که نوزده سال میگذره ؛ 

پنجاه و چهار تا بچه که سه تای اونا هم معلول هستن و نه نفر پرسنل به مدیریت فهیمه جون اونجا اداره میشه  ..

کار آسونی نیست و با مشکلات زیادی مخصوصا مادی  دست و پنجه نرم می کنیم ولی هیچ کدوم در مقابل این همسبتگی که توی خانواده ی بزرگ ما وجود داره مهم نیستن ... 

حالا  بچه ها بزرگ شدن و ازدواج کردن ..

و امسال دخترم داره برای کنکور آماده میشه ..

اما عشقی که بین منو نیما هست هیچ تغییری نکرده چون اون عاقلترین مردی هست که توی زندگیم شناختم ..

پایان

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

دقیقااااا😭😭حرف دل منو زدی.اینروزا ب یخچال احتیاجی نی 😂😂😂😂😂

عزیزززززم 😁

دستت خوش معصومه جون.داستان زیبایی بود.مثل همیشه.ممنون از خانم گلکار عزیز.👋👋

😘😘😘

عالي بود استارتر عزيز  ممنونم  خيلي زحمت كشيدي  خدا قوت  دست خانم گلكار عزيز ...

فدات 😘😘

دستت دردنکنه معصومه جووون خیلی زحمت میکشی وخسته نباشی مخصوص واسه خانوم گلکار .

قربونت😘😘