داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️
#قسمت_ صد و ششم- بخش سوم
دستپاچه شد زد کنار و نگه داشت ولی بازوی منو گرفت و با التماس گفت : تو رو خدا به حرفم گوش کن ..
به اوراح خاک پدرو و مادرم قسم می خورم اونطوری که تو تصور می کنی نیست ..
هیچوقت بهم اجازه ندادی که ماجرا رو برات تعریف کنم ..حالا من آزمایش میدم تا بهت ثابت کنم اون بچه مال من نیست ..ولی فعلا گردن من افتاده ..
عشق یعنی این گلنار خانم ؟ با کوچیکترین ناملایمتی فراموش کنی ؟
من الان بهت احتیاج دارم ..باید کنارم میموندی ..
با حرص بازومو از دستش کشیدم و در و باز کردم و یک پامو گذاشتم بیرون و همینطور که نیم خیز بودم گفتم : عشق یعنی خیانت ؟..
عشق یعنی تو بعد از اینکه فهمیدی اونجا برات تله گذاشتن و تو افتادی توش ؛ با اصرار هر روزت به من و آقا می خواستی ما رو بکشونی اونجا تا عقدم کنی و بعدا که فهمیدم راه برگشت نداشته باشم ؟
عشق معناش اینه آقا امیر ؟ ..ولی کور خوندی من حتی اگر سه تا بچه ام داشتم اینو می فهمیدم ولت می کردم ..
اون موقع که برات نامه می نوشتم برای این بود که دلم به حال تنهایی و غصه های تو می سوخت ..ولی همین که نوشتی دلواپس دخترت شدی که ملخ ها اذیتش نکنن فهمیدم که امیدی به زندگی پیدا کردی و به من احتیاج نداری ..
اینم جواب تو ..
داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️
#قسمت_ صد و ششم- بخش چهارم
و پای دیگه ام رو گذاشتم و بیرون و درو محکم بهم زدم و رفتم ...
دیگه پشت سرمم نگاه نکردم ..
ولی تا کانون قلبم مثل گنجشگی که توی دست یک نفر اسیر شده باشه می تپید و بغض داشتم ..اما چون باید با چند نفر آدم مهم ملاقات می کردم مدام با خودم حرف می زدم تا آروم بشم ..گلنار خودتو ناراحت نکن ..
خوب حرصش گرفته ..اصلا مدتیه از ما دور بوده اخلاقش عوض شده ..تو به اون کار نداشته باش اگر به آقا بگم حتما دست و پاشو جمع می کنه ..
من به شیوا قول دادم که برای بچه هاش مادری کنم ..کسی نمی تونه منو از تصمیم منصرف کنه ..آقا رو دوست دارم و هرگز اجازه نمیدم کسی به پدر من توهین کنه ..
آره در واقع اون بود که برای من پدری کرده ..اگر آقا نبود من الان زن یک معتاد بی سر و پا شده بودم و یک زندگی مثل مادرم داشتم ..
اما بازم حرفای امیر روی قلبم سنگینی می کرد و دلم داشت می ترکید ..و چون اخلاق امیر رو می دونستم برای اینکه دنبالم نیاد رفتم توی کوچه پس کوچه ها تا نتونه تعقیبم کنه و مدتی پرسه زدم و بعد خودمو رسوندم به تاکسی ..
#ناهید_گلکار
@nahid_golkar
#ناهید_گلکار
@nahid_golkar