shaddii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 267 عنوان علایم سقط 145 بازدید | 15 پست دوستان شده کسی بدون هیچ نشونه ای بچه اش تو شکمش مرده باشه؟ یعنی چند هفته بعد فهمیده باشه؟ چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی... 1398/07/28 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_ranjbar عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 نه قربونت برم بهش اصلا فکرنکن من انقدر ترسیدم که بدبخت شدم بچم سقط شد من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
shaddii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 267 چرا اينجوري فكر ميكني همش استرس دارم.هفته پیش رفتم سونو و مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا اینقدر مضطربم چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...
خردادي عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 6174 من انقد تلقين كردم انقد تو نت سرچ كردم علائم سقط همش فكر ميكردم سقط ميسه سقط شد
samaneh66 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4362 انرژی منفی رو جذب نکن گلم ....بچه آن سالم و گوگولی تا ۹ ماه تو شکمته
خردادي عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 6174 همش استرس دارم.هفته پیش رفتم سونو و مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا اینقدر مضطربم اصلا منفي باف نباش ببين فكر كن بچت سالمه بغلش ميخواي كني ! حالا تكون بخوره خيالت راحتره
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 اینقدر الکی نترسید اینقدر به خودتون استرس ندیدخودتونو نترسونین سرگرم کنید خودتونومن همین فکرا رو کردم همون بلا هم سرم اومد میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
shaddii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 267 نه قربونت برم بهش اصلا فکرنکن من انقدر ترسیدم که بدبخت شدم بچم سقط شد اطرافیانم اونقدر سقط دیدم که الان فقط استرس دارم چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 اطرافیانم اونقدر سقط دیدم که الان فقط استرس دارم اصلا استرس نده به خودت گلمفقط راجب لباسای بارداری سرچ کن برو نمد بخر برا تو دلیت وسیله درست کن پاپوشو سیسمونی و این چیزا کلا خودتو سرگرم کن زیاد نی نی سایت نیابه سقط و این مزخرفا هم فکر نکن میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
shaddii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 267 اصلا استرس نده به خودت گلم فقط راجب لباسای بارداری سرچ کن برو نمد بخر برا تو دلیت وسیله درست ... خیلی ممنون. سعی میکنم حتما. انشاالله که طوری نمیشه تا اخرش صحیح و سالم بدنیا میاد 😍 چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 خیلی ممنون. سعی میکنم حتما. انشاالله که طوری نمیشه تا اخرش صحیح و سالم بدنیا میاد 😍 انشاءالله عزیزدلممطمئن باش همین هم هست ، فقط حتما پاپوش رو درست کن خیلی بامزنتو اینترنت سرچ کن کلی شکلای خوشجل موشجل هست میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...