2777
2789
عنوان

اسي.....

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 83 پست
دوستم هدف من از اين تاپيك نه به كلمه اسي بود  نميدونم ربطش ب عروس چي بود😘😘😂😂😂  ...

اولش گفتم ببخشید

بعدشم قضاوت نکردم گفتم حس کردم

حالا بازم میگم ببخش اگه حرفم ناراحتت کرد😊

ولی خدایی دیگه گیر نده حال نداریم کامل بتایپیم باشه اسی😩😅

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خو تا حالا ندیده بودم به یکی بگن اسی بهش بربخوره تو اولین نفری

هركس تو زندگيش واسه خودش قاعده و قانون و خط قرمزهايي داره فكر نميكنم دليلي ب قضاوت كردن من باشه چون ميگم اين كلمه خيلي چندماههه داره تكرار ميشه 

توي تاپيك هاي فان و خنده دار شايد جايگاهي داشته باشه ولي تو تاپيكي ك طرف داره درد و دل ميكنه قشنگ نيس ادمو اذيت ميكنه 

پسرم 👑سرم
بازم ربطش ب عروس و اينا نفهميدم

حالا عروس نشد خانم همسایه😩

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز