95 مدیر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 1398/07/28 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 بزار خب گذاشتم دیگه مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15916 ما باید از چند نظر مراقب حفظ غرور احمقانه این جماعت باشیم؟!😕 خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 ما باید از چند نظر مراقب حفظ غرور احمقانه این جماعت باشیم؟!😕 اره منم خیلی غرورشوشکستم مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
بره_سفید_ناقلا عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 380 ببین یعنی به درک به جهنم به یه ورم که میخواد بره با کسی اینقدر بره که جونش در بیاد
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 ببین یعنی به درک به جهنم به یه ورم که میخواد بره با کسی اینقدر بره که جونش در بیاد واقعا میگی؟یعنی واقعا برات مهم نیست؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
بره_سفید_ناقلا عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 380 واقعا میگی؟یعنی واقعا برات مهم نیست؟ چرا ولی تا وقتی که نفهمیدم با این حرفا آروم میشم😐 وقتی هم که بفهمم زندگی رو براش مثل جهنم میکنم جوری که خدا ازم الگو بگیره جهنم رو آپ دیت کنه از روی نسخه من😑🙃
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 چرا ولی تا وقتی که نفهمیدم با این حرفا آروم میشم😐 وقتی هم که بفهمم زندگی رو براش مثل جهنم میکنم جور ... اه اه اه مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 چرا ولی تا وقتی که نفهمیدم با این حرفا آروم میشم😐 وقتی هم که بفهمم زندگی رو براش مثل جهنم میکنم جور ... چیکارمیتونی بکنی به نظرت اخه مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....