2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
سلام عزیزم منم توی شرایط شما قرار گرفتم میخواستم بدونم شما هم دوست داشتی پسرتون به دنیا نمیومد. آخه ...

خیر من عاشق بچه بودم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مادر یک کودک اوتیسم هستم

سلام 

شما دوران بارداری تون مشکلی ایجاد شده بود که کودکتان دچار اختلال شد؟ آزمایش ها و ...خوب بودن؟؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
سلام  شما دوران بارداری تون مشکلی ایجاد شده بود که کودکتان دچار اختلال شد؟ آزمایش ها و ...خوب ...

خیر مشکلی نداشتم 

بله همه چیز اکی بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام عزیزم اگ هنوز تاپیک فعال هست میشه سوال منو جواب بدین؛پسرم سه سال ونیمش هست بعضی حرفامون رو تکرار میکنه البته قبلا دقیقا مثل خودمون الان با فعل خودش مثلا بگم صبحونه میخوری بعضی وقتا میگ اره بعضی وقتا میگ صبحونه میخورم ولی اگ ی سوالی ازش بپرسم ک بلد نباشه جواب بده مثلا بگم رفتی خونه مامان بزرگ کی اونجام بود میگ فقط میگ رفتم زیاد بلد نیس حرف بزنه جمله های ۳.۴کلمه ای میگ دیگ هیچ نشونه ای نداره از اوتیسم ولی خب میگم نکنه همین نشونه اولش باشه بعد بازم اضاف بشه قرار تو همین ماه ببریمش مرکز استانمون متخصص مغز و اعصاب 

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

توجهش حس میکنم زیاد نیس ولی فلش کارت ک گرفتم خیلی زود یاد گرفت رنگ ها رو هم همینطور ولی مثلا اسمش رو حفظ کرده میگیم اسمت چیه چون باهاش کار کردم میگ شاهان ولی بعضی وقتاهمین سئوال رو ازش بپرسم میگ من من بنظرتون شربت امگا۳ تاثیر داره تو هوشش؟

توجهش حس میکنم زیاد نیس ولی فلش کارت ک گرفتم خیلی زود یاد گرفت رنگ ها رو هم همینطور ولی مثلا اسمش رو ...

سلام عزیزم اتیسم مجموعه ای از،رفتارهاس فقط،مشکل کلامی نیست 

امگا ۳ ویتامینه به اندازه اش،خوبه ولی،زیادش نه 

اگر فقط،تو کلام مورد داره بهش زمان بده باهاش کار کن حرف بزن از،یک گفتاردرمان برنامه بگیر ببرش جمع بچه ها همسن 

به نظر من مورد خاصی نداره که بخواهی خیلی نگرانش بشی ولی نظر،یک کارشتاس را هم بپرس

سلام عزیزم اتیسم مجموعه ای از،رفتارهاس فقط،مشکل کلامی نیست امگا ۳ ویتامینه به اندازه اش،خوبه ولی،زیا ...

مچکرم ازت عزیزم راستش با شوهرم قرار ببریم‌مرکز استان یا هم اصفهان یا شیراز چندجا چکش کنن چون خودم خیلی استرسی هستم اخه نسبت ب اسمش هم تا ۱۰ماهگی واکنش نشون نمیداد دقیقا ۱۰ماهگی ب بعد اوکی شد از اون موقع همه‌چیش خوبه متوجه همه چی میشه فقط خیلی بپر‌بپر میکنه عصر میخاستم بخوابم میگفت ن نخواب بیا بازی‌کنیم

گوشی رو هم ۳روز قطع کردم ازش تی وی هم در حد روزی یک ساعت تو این ۳ روز

مچکرم ازت عزیزم راستش با شوهرم قرار ببریم‌مرکز استان یا هم اصفهان یا شیراز چندجا چکش کنن چون خودم خی ...

خواهش میکنم 

سلام من فرزند اوتیسم دارم و یک آقایی با یک سری دستبند و گردنبند به طرز معجزه آسایی تا ۷۰ ۸۰ درصد مشکلات رفتاری اش رو خوب کرد😍

امیدوارم همه مادر هایی که فرزند اوتیسم دارن دعاهاشون مستجاب بشه🥺🥺

سلام عزیزم اگه تونستید به منم کمک کنید 

من پسر الان سه سال و دوماهشه از لحاظ گفتاری صفره هیچ کلمه ای حتی مامان و بابا نمیگه فقط یه سری اصوات از خودش در میاره . جیغ میکشه وگریه بخواد بکنه شاید یه ساعت طول بکشه و خودش به اینور اونور میکوبونه . همش در حال راه رفتن و شلوغی کردن و اینکاراش تو جمع بیشتر میشه و فقط گریه و بدو بدو داریم . از این حرکاتش میدونستم یه تبعیضی با بچه های دیگه داره ولی خوب ماه پیش دکتر اعصاب و روان بردم برای بیش فعالی یه داروهایی داده که خیلی تاثیر خوب داشته . حالا الان که بعد یه ماه پیش دکتر بردم گفتن که برید بهزیستی پرونده تشکیل بدید و بچه شما اوتیسم داره و از این قبیل حرفا .

الان باید کجا ببرم ؟ گفتن برم بهزیستی اونجا پرونده براش تشکیل بدن کاردرمانی داره؟ یا باید مرکز دیگه ای ببرم؟ یا دکترمغز اعصاب یا روان پزشک ؟؟؟؟؟ چیکار کنم !🥺 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
سلام عزیزم اگه تونستید به منم کمک کنید من پسر الان سه سال و دوماهشه از لحاظ گفتاری صفره هیچ کلمه ای ...

بهزیستی خوبه کارت داشته باشی به هر حال 

ولی من از خدمات کار و گفتارش زیاد اطلاع ندارم

یک دانشکده توانبخشی سمت ونک اگه اشتباه نکنم سال ها پیش خدمات میداد با قیمت مناسب چون دانشجویی بودن ولی،خوب بودن مادرا بعضی هاشون راضی،بودن 

دکتر مغز،و اعصاب،کودک هم ببر اگه خیبی اذیت میکنه و خودش نا آرومه

عزیزم پسر منم از ضمیر من استفاده نمیکنه

خیلی نگران اوتیسم هستم.

همه ش اسمشو میگه ب جای من.

درسته تاخیر گفتار داره اما چندتا جمله و چندین کلمه بلده.

عاشق ارتباط لمس و بوسه ست.

همبازی داداششه.

عاشق پارک و نقاشی و اسباب بازیاشه

اما من بخاطر تاخیر گفتارش و اینکه ضمایر رو بلد نیستم نگران اوتیسم هستم.

بنظرت ببرم متخصص؟

عزیزم پسر منم از ضمیر من استفاده نمیکنهخیلی نگران اوتیسم هستم.همه ش اسمشو میگه ب جای من.درسته تاخیر ...

اوتیسم مجموعه ای از رفتارهاس 

صرف مشکل کلامی دلیل اتیسم نیست

اوتیسم مجموعه ای از رفتارهاس صرف مشکل کلامی دلیل اتیسم نیست

ممنون عزیزم

والا با همه دوسته.

تا دو سه ماه پیش همین جملات هم نمیگفت یه کم که باهاش تمرین کردم اینا رو میگه

مامان بریم پارک

بریم خرید

باباخوابید

دادا بده

بارون اومد

و تعداد زیادی جملات این شکلی.

اما خب درکش از جملات بالاست

مثلا اگر بپرسم بریم خونه دایی جواب بله یا نه میده