2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
سلام عزیزم خوبی من برای پژوهش دانشگاهم لازم دارم والدین کودکان اوتیسم ۴ تا ۶ سال یه پرسشنامه پر کنند ...

نه عزیزم من پسرم 12 سالشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

ببخشید در رابطه با اوتیسم سوالی داشتم . اوتیسم ممکنه یک هفته خوب باشه و یک هفته بی قراری داشته باشه؟

بعد سوال دیگم اینه که نوتر مغز کودکان اوتیسم  ممکنه سالم باشه ؟

من نوار مغز پسرم امواج غیر طبیعی داشت،از علایم اوتیسم هم همرو میدونم پیش هزار تا روانشناس و مغز و اعصاب رفتم روزگارمون سیاهه هیچ کدوم نگفتن پسرم اوتیسمه با اینکه چندتا علایمشو داره.الان ۲سال۹ماهشه التماس میکنم بهم کمک کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز ببخشید در رابطه با اوتیسم سوالی داشتم . اوتیسم ممکنه یک هفته خوب ...

سلام

عزیزم اوتیسم خیلی پیچیده است

بله تغییر خلق دارن

تو نوار مغز مشخص نمیشه اکثر ما نوار مغزمون بالا و پایینه 

تهرانی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام عزیزم اوتیسم خیلی پیچیده است بله تغییر خلق دارن  تو نوار مغز مشخص نمیشه اکثر ما نوار مغ ...

بله تهرانم

اخه چرا پیش هرکی میبریم میگن اوتیسم نیست من راضی ام بگن اوتیسمه تکلیفمو بدونم.

از نظر ارتباط با پدر و مادر اوتیسمی ها‌چطورن؟

پسرم در روز دو سه بار خودشو سفت میکنه و دهنش قفل میشه و انگار که نفسش تنگ میشه.من کار درمانی ام بردم بهم میگفتن پسرت یه مدلیه ادم نمیتونه بگه چشه خیلی پاکنش های خوبی داره و خلاقیتس بالاست و… منم بلاتکلیفم

سلام عزیزم اوتیسم خیلی پیچیده است بله تغییر خلق دارن  تو نوار مغز مشخص نمیشه اکثر ما نوار مغ ...

تغییر خلق بهراین صورت که یک هفته مثلا واکنش بهرایم تماس چشمی خورد و خوراک خواب عالیه و ده روز همه ی اینا که گفتم ضعیف میشه ایا به همین صورته؟

واکنش به اسم منظورم بود

ببرش خانم دهقان خیالت راحت کن بهترین ارزیاب اوتیسم هستن

ببرش خانم دهقان خیالت راحت کن بهترین ارزیاب اوتیسم هستن

ببخشید زیاد مزاحمتون میشم واقعا بعد از خدا امیدم به شماست دستم فقط به شما میرسه که کمکم کنید.حقیتش وقتی پسرم دو سالو نیم بود از نظرات شما اسم خانم دهقان رو در کاردرمانی کیان شنیدم و بردمش پیش خانم دهقان ایشون فرمودن اوتیسم نیست بنظرتون ممکن زود برده باشمش معلوم نشده؟وقتی پسرم خواست میز پلاستیکی رو بلند کنه خانم دهقان مانع میشد اما پسرم بیشتر زور میزد و اخرش دید خانم دهقان میزو بهش نمیده پسرم اومد پیش من و با زبون بی زبونی گلگی کرد خانم دهقان گفت پسرت اوتیسم نیست

فقط توروخدا بهم بگو رابطه ی بچه های اوتیسم با پدر مادر چطوره ؟

عزیزم اوتیسم یک طیفه حتی طیف شدید احساس دارن ولی نمیتونن بیان کنن یا نشون بدن مثل بقیه جور دیگه ای نشون میدن

اگه ایشون گفتن اوتیسم نیست به حرفشون اعتماد کنید و اگه توصیه ای کردن بهتون انجام بدین

عزیزم اوتیسم یک طیفه حتی طیف شدید احساس دارن ولی نمیتونن بیان کنن یا نشون بدن مثل بقیه جور دیگه ای ن ...

بابا بخدا میدونم طیفه انبدر این کامه رو شنیدم دیگه خسته شدم

من یه هفته پبش هم بردم پیش مغز و اعصاب دمتر تقدیری اونجا روانشناس بالینی تست کرفتدو کتبا نوشت که اوتیسم نیست اما من خودم نمیتونم قبول کنم لطفا شما که میگید یجور دیگه احساس رو بیان میکنن اون یجور رو تو چند جمله به من توضیح بده قسم میخورم دیگه مزاحمتون نشم

بابا بخدا میدونم طیفه انبدر این کامه رو شنیدم دیگه خسته شدم من یه هفته پبش هم بردم پیش مغز و اعصاب ...

عزیزم مثلا ممکنه هلت بده یا حتی یهو بوست کنه 

رک بهت بگم همه ما به نوعی تو طیف اوتیسم هستیم اگه هی به کارهامون زیادی توجه کنیم  حالا کم و زیاد مثلا یکی از پوشیدن جوراب خوشش نمیاد یکی از جا شلوغ  و...شما مزاحم من نیستی عزیزجان ولی اگه فکر میکنی فرزندت موردی داره خودت باهاش یک سری تمرینات انجام بده که هر مادری باید کلا با بچه اش بازی کنه و وقت بگذرونه 

عزیزم مثلا ممکنه هلت بده یا حتی یهو بوست کنه  رک بهت بگم همه ما به نوعی تو طیف اوتیسم هستیم اگ ...

من خودم وسواس فکری شدید دارم

مثلا پسرم چیزی میخواد دستمو میگیره و میبره وبهم باراشاره میگه اینو میخوام اکه بهش بگم بوس بده لباشو غنچه میکنه یا خودش بوسم میکنه که مثلا فلان خرابکاری رو‌کردم دعوام نکن  .شما حرفت از صدتا روانپزشک برا من بیشتر قابل قبوله بهم بگو ممکنه اوتیسم باشه یا نه 

من خودم وسواس فکری شدید دارم مثلا پسرم چیزی میخواد دستمو میگیره و میبره وبهم باراشاره میگه اینو میخ ...

اگه باشه هم طیف خیلی خفیفه 

من خودم وسواس فکری شدید دارم مثلا پسرم چیزی میخواد دستمو میگیره و میبره وبهم باراشاره میگه اینو میخ ...

بذارش مهدکودک از ساعت کم شدوع کن