2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست

من خودم برای بارداری اولم تحت نظر ژنتیک باردار شدم ولی نتونستیم ژن معیوب پیدا کنیم خداروشکر دخترم سالمه الان همسرم دوباره بچه میخواد خیلی میترسم کارم شده گریه رفتیم دکتر ژنتیک از فرزند پسر وحشت دارم موندم چیکار کنم

من خودم برای بارداری اولم تحت نظر ژنتیک باردار شدم ولی نتونستیم ژن معیوب پیدا کنیم خداروشکر دخترم سا ...

سلام عزیزم

چون خیلی ژن داریم سخته پیدا کردن ژن معیوب خدا را شکر که دخترتون مشکل خاصی نداره دیگه باید اگه بچه میخواهی توکل کنی و با اگاهی  به اینکه ممکنه یک درصد اتیسم بشه  چون برادرتون هم اتیسم بوده  ولی از طرفی به نظر من اگه اگاه بشی و بچه دار بشی میتونی مراحل رشد و تکامل ببینی و تحت نظر داشته باشی اگه واقعا میخواهی بد به دلت راه نده ولی یک مادر اگاه باش که مطمئنم هستی امیدوارم یک کوچولوی سالم دیگه خدا بهت بده و دخترت هم صاحب یک برادر یا خواهر بشه در اخر تصمیم گیری با خودته و همسرت 🤍

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میگفتن خیلی خرج کردیم پی جی دی کردیم و دکتر ژنتیک درصد ریسک دختر و کم زده بود تعیین جنسیت دختر کردیم ...

خدا را شکر اره تو دخترها کمتره احتمالش امیدوارم بهترین ها براتون رخ بده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
همچنین برای شما عزیزم

🤍🤍🤍🤍

منم اوتیسمم    بیچاره مامانم  چقدر  غصه میخورد  بچگیم  چقد نذرونیاز ...

سلام ، پسر منم تازه تشخیص دادیم که اوتیسم داره ، میشه درخواست دوستی بدی ازت چند تا سوال در مورد اوتیسم بپرسم ، ممنون

مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪

پسرام دوقلو هستن دو سال و چهار ماه هستن یکیشون مشکلی نداره ولی اون یکی چندتا متخصص بردیم می گن علائم اونیسم رو داره ، خیلی خیلی نگرانم 😔

مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪
پسرام دوقلو هستن دو سال و چهار ماه هستن یکیشون مشکلی نداره ولی اون یکی چندتا متخصص بردیم می گن علائم ...

سلام عزیزم چه علائمی داره و چه تفاوتی با قل دیگرش

سلام عزیزم چه علائمی داره و چه تفاوتی با قل دیگرش

منزوی و گوشه گیر ، هیچ حرفی تا حالا نزده حتی یه کلمه ساده مثل بابا یا مامان یا آب ، خواب و خوراکش خیلی بده، تمرکز نداره ، تماس چشمی نداره ، همش داد میزنه ، خیلی راه میره ،هیچ احساسی نسبت به ما نداره ، اگه بغلش بکنیم یا بوسش بکنیم بدش میاد ، متوجه هیچی نمیشه ، همش با خودش یه گوشه بازی میکنه 

منزوی و گوشه گیر ، هیچ حرفی تا حالا نزده حتی یه کلمه ساده مثل بابا یا مامان یا آب ، خواب و خوراکش خی ...

احتمال داره باشه اگه تهرانی حضوری  یا حتی شهرستان میتونی انلاین از خانم دهقان وقت ارزیابی بگیر و خیال خودت راحت کن

منزوی و گوشه گیر ، هیچ حرفی تا حالا نزده حتی یه کلمه ساده مثل بابا یا مامان یا آب ، خواب و خوراکش خی ...

02144402979 کلینیک کیان

02144402979 کلینیک کیان

سلام عزیزم اگه تونستی ی مادر ک حالش یده از نگرانی در بیار دخترم دو سال و دو ماهشه همه چیزش خوب و ب موقه بود تو نوزادی بابا ماما دده میگفت و ی مدت کلن همه چیش صفر شد و ی جور دیگه حرف زد تقریبا از ۱۲ماهگیش شروع شد تا ۱۸ماهگی اصن نمیفهمی چی میگه فقد حرفای نا مفهوم میگف از ۱۸ماهگی مامان میگه ن ب من ب همه میگه مامان هر وقت کمک بخاد میگه مامان ارتباط چشمی داره ولی اگه مشغول بازی باشه هر چی صداش بزنم جواب نمیده گوشه گیر نیس و با برادرش بازی میکنه اما دور خودش میچرخه عادت داره وقتی بهش اب میدم میره ی لیوان میاره هی ابو ازین میریزه تو اون ازون تو این ب کتاب خیلی علاقه داره ورق میزنه و صفحاتو نگاه میکنه هر کاری بکنم تکرار میکنه اما حرفارو هر چی بگم توجه نمیکنه و فقد ۴کلمه بلده بگه و انگار گفتارش بجای پیشرفت پس رفت داره خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم 

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
سلام عزیزم اگه تونستی ی مادر ک حالش یده از نگرانی در بیار دخترم دو سال و دو ماهشه همه چیزش خوب و ب م ...

سلام عزیزم میتونی با تمرین و تکرار و نشون دادن عکس خودت و پدرش براش جا بندازی مامان و بابا را این اشکالی نداره

اگه زیاد جلوی تلویزیون تنهاس یا موبایل میدی دستش ازش بگیر 

از صبح موقع بیداریش تا خوابش هی صحبت کن بزار واژه و جمله بشنوه

رژ پر رنگ بزن برو جلو ایینه باهاش بازی و صحبت کن

اگه مسئله فقط گفتار باشه با این موارد و تکرار  وبازی باید تا حدودی رفع بشه ولی اگه بعد مدتی این کارا را کردی و دیدی هنوز تو گفتار پیشرفت نکرد حتما ببر ارزیابی