2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
سلام عزیزم میتونی با تمرین و تکرار و نشون دادن عکس خودت و پدرش براش جا بندازی مامان و بابا را این اش ...

ممنون عزیزم شهر ما روانشناس کودک نداره فردا قراره بریم مرکز استان دکتر ببریمش خیلی نگرانم

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
ممنون عزیزم شهر ما روانشناس کودک نداره فردا قراره بریم مرکز استان دکتر ببریمش خیلی نگرانم

انشالله چیزی نیست الان خیلی از بچه ها به خاطر کرونا دچار مشکلات گفتاری و تاخیر کلامی شدن ولی همین که ببری خیالت هم راحت میشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله چیزی نیست الان خیلی از بچه ها به خاطر کرونا دچار مشکلات گفتاری و تاخیر کلامی شدن ولی همین که ...

دعا کن براش انشاالله امیر پرهام شمام ی ادم موفق و خوب شه در اینده

عزیزم میگن کند ذهنه ینی انگار ذهنش در حده سنش نیس خیلی استرس دارم براش

نگران نباش عزیزم حتی اگه کند ذهن هم باشه با کلی اموزش هایی که الان هست میشه کلی بهش کمک کرد عزیزم این استرسی که الان داری خوب نیست

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نگران نباش عزیزم حتی اگه کند ذهن هم باشه با کلی اموزش هایی که الان هست میشه کلی بهش کمک کرد عزیزم ای ...

ببین دوستم قدرت تکرار کاراش خیلی خوبع هر کاری برادرش انجام بده اونم همون کارو انجام میده اما بگی برو ی چیز بیار نمیفهمه شلوارشو خودش میپوشه جوراب میپوشه و در میاره اما بازم از همسنو سالاش عقبه تو حرف زدن و فهمیدن درکی از حرفای من نداره بیشتر کارای خودشو انجام میدع دقت نمیکنه من چی میگم

ببین دوستم قدرت تکرار کاراش خیلی خوبع هر کاری برادرش انجام بده اونم همون کارو انجام میده اما بگی برو ...

تکرار و تقلید داره خوبه ولی بهتره برای مسائل درکیش بررسی کن

سلام دختر منم تشخیص اوتیسم گرفته بود 😭 خیلی روزای سختی گذروندیم تا اینکه با خانم دکتر موسوی آشنا ش ...

دوست عزیز ممنون من این خانم مدت هاس صفحه شو دارم برخی حرفاش اوکیه برخیش نه من به شخصه قبول ندارم بالاخره ادمیزاده دیگه خدا که نیست من از روشی که دارم میرم جلو و مخصوصا موسیقی درمانی دارم جواب میگیرم بگذاریم هر کسی به اصطلاح از راهی که داره جواب میگیره بره جلو در هر صورت موفق باشید.😊

سلام دوستان

بنده خیلی دنبال اطلاعات در مورد اوتیسم و یکپارچگی حسی و این حرفا می گشتم و اینترنتو زیر و رو کردم. چون یکی ازبچه‌های اقواممون اوتیسم داشت.

بهترین چیزی ک تا الان پیدا کردم دوتا کتاب هست.

^^کتاب هفت‌ضلعی یک و دو^^

نویسنده‌اش هم مرتضی شمسیان نورسته که خودش کاردرمان هست تو کرج

از نزدیک هم دیدمش و هرسوالی داشتیم پاسخ کامل داد.

توصیه میکنم کتابهارو بخونید. اطلاعاتی ک تو اینترنت هست بیشتر گیج میکنه آدمو. تو این کتابها خیلی ساده و با کلی مثال واقعی توضیح داده.

سلام دوستان بنده خیلی دنبال اطلاعات در مورد اوتیسم و یکپارچگی حسی و این حرفا می گشتم و اینترنتو زیر ...

یادم رفت بگم

کتابو باید از خودش بگیریم.

اینستاگرامش اینه

http://www.instagram.com/shamsian_morteza

تو سایتش آیدی‌های تلگرام و ایتا و غیره هم گذاشته

Www.m-shamsian.ir

دوست عزیز ممنون من این خانم مدت هاس صفحه شو دارم برخی حرفاش اوکیه برخیش نه من به شخصه قبول ندارم بال ...

سلام 

خواهر زاده من دختره دکتر تشخیص اوتیسم داده 

بیش از حد وابسته تلوزیون 

وابسته گوشی هم بود ولی محدود کردیم‌گوشی رو براش 

ولی بازم میبینه دستمون میگ( بیش) منظورش گوشی 

هشت ساله شد😭

به شخصه خودم ب عنوان خاله اش پیش سه تا گفتار درمان و کاردرمان بردم 

همین کار درمان اخریش که با اونیکی خواهرم رفته بود اونروز اذیت کرده‌که نمیخواد بره تو اتاق نمیدونم چه اتفاقی افتاده که خواهر زادع ام افتاده و سرش خورده ب صندلی زیر چشمش کبود شده بود دیگ آبجیم گفت اونجا نمیفرسته 

آب میخواد خودش میره آشپزخونه میگیره دسشویی داره میگ و براش اب بریزیم خودش میشوره خودش رو

بچه ای گریه کنه خواهر زاده امدهم گوشش رو میگیره و گریه میکنه 

و یا توی برنامع کودک هاش جیغ و داد بشه و گریه کنن عصبی میشه و مارو میزنه 

قبلا روی پنجه پا راه میرفت ولی خداروشکر دیگ موند

الان انگشتشو میکنه دهنش 

و یا اب دهنش میریزه

کلمات هم محدود میگ مثلا به کلاه میگ هَت به ماشین باس (انگلیسی میگ)😅

بابا مامان آب بده و به خوراکی میگه‌ جیجی

سیب جیش 

ممکنه اوتیسم نباشه ؟؟؟؟!!!!

بهش یه دارو هم داده دکتر اعصاب و روان 

قبلا تا دوسه شب نمیخوابید (به زور و با جیغ و داد میخوابید)ولی الان 12 شب میخوابه و آرومه 

از جمع هم خوشش نمیاد اذیت میکنه بره توی یه جمع 

سلام  خواهر زاده من دختره دکتر تشخیص اوتیسم داده  بیش از حد وابسته تلوزیون  وابسته ...

سلام عزیزم غیر از مشکل کلامی ارتباطش با بقیه و مخصوصا بچه های همسن چطوریه و ایا رفتار خاص و تکراری داره غیر این پنجه راه رفتن که ممکنه برخی بچه ها داشته باشن

سلام  خواهر زاده من دختره دکتر تشخیص اوتیسم داده  بیش از حد وابسته تلوزیون  وابسته ...

باید اینم در نظر بگیری اتیسم طیفه از خفیف تا شدید ولی باز باید دید از نظر برقراری ارتباط چه جوریه

سلام عزیزم غیر از مشکل کلامی ارتباطش با بقیه و مخصوصا بچه های همسن چطوریه و ایا رفتار خاص و تکراری د ...

بچه هارو‌دوست داره میخواد باهاشون بازی کنه ولی خب بقیه چون نمیفهمنش باهاش زیاد بازی نمیکنن 

حرکت تکراری مثلا صداهایی که از خودش در میاره؟؟

بچه هارو‌دوست داره میخواد باهاشون بازی کنه ولی خب بقیه چون نمیفهمنش باهاش زیاد بازی نمیکنن  حر ...

ممکنه تو طیف باشه بهتره کلاس براش ادامه بدن البته میتونن مربی تو خونه هم بگیرن بعضی کلینیک ها میفرستن البته خصلت اتیسم تو خود ماندن و ارتباط نگرفتنه که به نظر من جزیی از شخصیت شون میشه ولی تا یک حدی باید ارتباطم یاد بگیرن بالاخره برای خرید کردن و تو جامعه رفتن البته پسر خود من هنوز یاد نگرفته نیاز به تکرار و دیدن و تمرین داره

صدا یا مثلا یک اهنگ تکراری بی وقفه گوش بدن بدون خستگی