2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
در مورد دارو واقعا نظر ندارم ولی میدونم بیشفعالی باید دارو بخوره در کنار تخلیه انرزی  از دکتر ...

باشه عزیزم ممنون 🌹🌹

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

چند روزه داره پدر و مادر رو هدفمند میگه و توجه و تمرکزش بهتر شده بعضی رفتارهای مشکوکش هم کمتر شده

ببینید رفتارها معمولاً هی عوض میشن با رشد بچه. مثلا پسر من قللا دور خودش میچرخید الان نه، بجاش با انگشتاش بازی میکنه یا قبلا تکرار در کلام داشت الان که نوشتن یکم یاد گرفته  تکرار در نوشتار.یا قبلا از خودش صدا ایجاد نمیکرد الان میکنه. کلا هی علائم و رفتارها تغییر میکنن هم نوعشون هم شدت شون. به هرحال واجبه که شما حتما پیگیر باشید. به یک نفر هم اکتفا نکنید پیش چندتا روانپزشک و روانسناس باتجربه برید تا تشخیص قطعی و مطمئن بگیرید.در مورد اوتیسم‌هم سرچ کنید توی گوگل و هر منبعی که می بینید رو بخونید و کلیپ ها رو ببینید کم کم حتی خودتون میتونید تشخیص بدین که بچه تون اوتیسم هست یا نه. من از این جهت میگم که دوست ندارم بچه های دیگه مثل بچه من سن طلایی آموزش رو از دست بدن چون فررند من رو هم پدرش انکار میکرد و نمیزاشت مشکلاتش رو پیگیری کنیم تا وقتیکه مشکلات بچه حاد شد و کم کم همه از جمله عمو و دایی و خاله و ... گفتن چرا رفتار بچه اینجوریه و غیر عادیه و مثل بقیه نیست!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگه مشکلش چیه چکارامیکنه تو خونه  صحبت میکنه بابچه ها بازی میکنه

ارتباط برقرار کردنش صفره 

خیلی کارا مثل دکمه بستن و جوراب پوشیدن مشکل داره دکتر گفت اختلال رفتاری شناختی دارهیکی دیگه هم گفت شبه اوتیسم هست

مگه مشکلش چیه چکارامیکنه تو خونه  صحبت میکنه بابچه ها بازی میکنه

الان ۱۰ سالشه تا هفت سالگی خیلی کلمات رو بد ادا میکرد به محض اینکه رفت مدرسه یک ماه بعدش حرف زدنش درست شد 

با بچه ها هم مدام کتک کاری داره

ارتباط برقرار کردنش صفره  خیلی کارا مثل دکمه بستن و جوراب پوشیدن مشکل داره دکتر گفت اختلال رفت ...

ان شاالله بحق ابروی حضرت مهدی که مشکلتون حل بشه 

ناراحت شدم واقعا خدابه همه بچه ها سلامتی بده چند سالشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
اتیسم درمان دارد... بچه خواهرم با ی متد جدید آشنا شد و خدارو الان درمان شده و کاملا عادی عادیه 

عزیزم میدونم چه شخصی را میگید ولی اون اشخاصی که درمان شدن از اول اتیسم نبودن گلم تشخیص اشتباه گرفته بودن من روش اون خانم نفی نمیکنم ولی برای همه یک نسخه جواب نمیده گلم 🥰

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم میدونم چه شخصی را میگید ولی اون اشخاصی که درمان شدن از اول اتیسم نبودن گلم تشخیص اشتباه گرفته ...

نسخه واحد نمیده.... احتمالاً اصلا با روش شون درست آشنا نیستید... من به چشم خودم خوب شدن رو دیدم دیگه ی نفر تشخیص اشتباه بگیره این همه مادر که با روش ایشون میرن همه تشخیص اشتباه گرفتن!!! 

نسخه واحد نمیده.... احتمالاً اصلا با روش شون درست آشنا نیستید... من به چشم خودم خوب شدن رو دیدم دیگه ...

عزیز دلم بله امکانش هست چون تشخیص اتیسم روی سه مقوله است گلم که برخی چون تو سن کم تشخیص میگیرن گاهی اشتباه میشه با بقیه اختلال ها داریم دوستانه صحبت میکنیم دوست عزیزم دعوا که نداریم گلم 🥰

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نسخه واحد نمیده.... احتمالاً اصلا با روش شون درست آشنا نیستید... من به چشم خودم خوب شدن رو دیدم دیگه ...

دوست عزیز برخی ها به خاطر دیدن وسایل الکترونیکی و این موارد حالت اتیسم میگیرن ولی یکی مثل پسر من که اصلا میانه با تی وی نداره قطعا اتیسم هست یا پسر دوست خودم که همه چی داشت کلام و...و پسرفت کرد و حتی مشخص نیست مشکل اصلی اش چی هست  من صفحه ایشون دیدم حتی کامنت هم گذاشتم گفتم نفی نمیکنم ولی اجازه بدیم هر مادر با توجه به کودکش خودش تصمیم بگیره پایدار باشید الان همین دوستم که گفتم داره با یک روش دیگه میره جلو منم با یک روش دیگه قطعا هر مادری صلاح فرزندش و بهتر شدنش میخواد نمیدونم منظورم فهموندم یا نه

دوست عزیز برخی ها به خاطر دیدن وسایل الکترونیکی و این موارد حالت اتیسم میگیرن ولی یکی مثل پسر من که ...

اگه لحن کلامم رو مبنی بر بی ادبی گرفتید ببخشید اصلا قصد کوچک ترین دعوا یا توهین یا بی ادبی رو نداشتم... 

دوست عزیز برخی ها به خاطر دیدن وسایل الکترونیکی و این موارد حالت اتیسم میگیرن ولی یکی مثل پسر من که ...

بحث فضای مجازی فقط تلویزیون نیست... هر گونه صوت و تصویر هم شامل فضای مجازی میشه، بعد نوع تعامل مادر با بچه اش خیلی بر رشد فرزندش تاثیر گذار هست.. شما اصلا یعنی توی خونتون هم تلویزیون روشن نبوده که بچه در معرض صداش آسیب دیده باشه!! یمقدار زیادی کنجکاو شدم چون من خودمم به یقین رسیدم اتیسم درمان دارد....