2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
👌❤افرین همه ما اشتباه کردیم تو زندگی هامون مهم اینه که متوجه شدی عزیزم 🌹

عزیزم پسرتون الان چند سالشه مدرسه میره درسش چطوره رفتارش چطوریه الان که بزرگ شده

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پسرتون الان چند سالشه مدرسه میره درسش چطوره رفتارش چطوریه الان که بزرگ شده

درس برای من مهم نیست گلم   بله مدرسه اتیسم میره رفتارش خب یک سری تفاوت ها داره نسبت به همسن و سالاش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پسر منم اوتیستیک هست.

چه رفتارایی داره عزیزم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
۶۵ میلیون 

این تاپیک مال سال ۹۸ ۶۵ هزار تومان تعرفه اون موقع بوده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
باشه گلم

عزیزم نمیدونی برا بچه های بیش فعال بجای دارو چه کاری کنیم خوبه ؟ من حس میکنم دخترم بیش فعاله . دکتر ک بردم با توجه به تمرکزش گفتن نیست . ولی با بقیه بچها مقایسش میکنم فرق دارع انرژیش زیاده . لجبازه هرچقد بگم این کار اشتباهه باز میخاد انجام بده . مدام دوس دارع حرف بزنه . سریع عصبی میشه جیغ میزنه . وسایلشو گم میکنه جا میزاره . ولی معلمش میگه تو یادگیری خیلی باهوشه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

من فعلا اعصاب و روان کودک بردم یه سرس دارو داده گفته تا 3 هفته مصرف کنه بعد اگه درمان نشد با دارو او ...

مگه مشکلش چیه چکارامیکنه تو خونه 

صحبت میکنه بابچه ها بازی میکنه

عزیزم نمیدونی برا بچه های بیش فعال بجای دارو چه کاری کنیم خوبه ؟ من حس میکنم دخترم بیش فعاله . دکتر ...

میدونم ورزش های آبی مثل شنا خیلی بهشون کمک میکنه ولی دارو هم نیاز دارن

منم اوتیسمم    بیچاره مامانم  چقدر  غصه میخورد  بچگیم  چقد نذرونیاز ...

افرین به شما وپدرمادرتون که رسیدگی کردن 

میتونم بپرسم تا چه مقطعی درس خوندین

میدونم ورزش های آبی مثل شنا خیلی بهشون کمک میکنه ولی دارو هم نیاز دارن

اصلا تو شهرمون دکتر درست حسابی نیست . میترسم یه دارو بدن خوب نباشه .بنظرتون دارو گیاهی ندارن این اختلال ها ؟ 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

کارش خوبه؟ واقعا خسته شدم از دست رفتاراش مخصوصا تو مدرسه

من مازندرانم،باهاشون در ارتباط بودم.فکرکنم مرکز توانبخشی هم دارن،میخواستم حضوری بیام که نشد

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
اصلا تو شهرمون دکتر درست حسابی نیست . میترسم یه دارو بدن خوب نباشه .بنظرتون دارو گیاهی ندارن این اخت ...

در مورد دارو واقعا نظر ندارم ولی میدونم بیشفعالی باید دارو بخوره در کنار تخلیه انرزی 

از دکتر های شهرهای بزرگ انلاین کمک بگیرید عزیز