2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
میشه پیشنهاد دوستی منو قبول کنید.من شدیداً کمک لازم ،😭😞😓

باشه گلم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من پسرمو بردم دکتر گفت که اوتیسم و بیش فعالی همشون از یه خانواده ان شرح حال پسرمو که دادم گفت نمیگم ...

سلام عزیزم

این ویدیو که لینکش را براتون میزارم توسط دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان هست که راجع به تشخیص و سن طلایی درمان  و علائم اوتیسم هست.

اکه نیاز شد ازشون وقت بگیرید و باهاشون مشورت کنید

شماره منشی:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

https://aparat.com/v/aZD5K

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام میتونم بپرسم بچه ای که اوتیسم داره چه کارهایی انجام میده.چطوریه

سلام اتیسم یک طیفه عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

۲ سال و هفت ماهه اش هست . هنوز حرف نمیزنه. خنده رو هست و بازیگوش و بیش فعال

جدیدا همه چیز رو سمت دهنش میبره و تمایل به گاز گرفتن پیدا کرده بابا ما بی هدف می گه و اشاره نداره اعضای بدن رو نمیشناسه. با من به عنوان پدرش بازی دوست داره کنه مثلا متکا رو زیر سرم میزاره و مجدد میکشه باز زیر سرم میزاره خوابش خوبه. غذا خوب میخوره. تماس چشمی مرتب اینور انور رو نگاه می کنه و کمه. توجه و تمرکز کمه. تمایل به بچه ها داده و براشون میخنده و نزدیکشون میره اما بازی بلد نیست. دشتورات شاده رو مثل برو بیا بشین و دستت رو به من بده اجرا می کنه . ظاهرش هم واقعا زیبا و بی نقصه روی پنجه پا راه نمیره قد و وزن هم وزنش نرماله چه کنیم ببخشید واقعا بیچار هایم و نمیدونیم چکار کنیم تو خانواده مون شده میدان جنگ کمک کنید شما رو بخدا

۲ سال و هفت ماهه اش هست . هنوز حرف نمیزنه. خنده رو هست و بازیگوش و بیش فعال جدیدا همه چیز رو سمت ده ...

سلام

تماس چشمی یعنی به شما موقع صحبت نگاه کنه و نگاهش ندزده گلم 

اگه تو خونه زیاد تلویزیون میبینه تنها کمش کن تلویزیون را 

یک مدت باهاش زیاد صحبت کن از همه چی حتی از تمیزکاری خونه بزار کلمه بشنوه جلو آیینه ببرش باهاش بازی کن 

اگه ۶ ماه تغییر نکرد بررسی کن

وقت از دست نمیده؟

شما باهاش کار بکنید اگر تغییری ندیدید پیگیری کنید شرمنده واقعا امدن به سایت برایم بسیار مشکل است